Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol csajozzon egy 34 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol csajozzon egy 34 éves csóró, nettó 220 ezret kereső diplomás ember (igen, aki az államnak dolgozik az ritkán keres ettől jobban ebben a korban átlag munkásként), ha nem akarja a nőt lehúzni és nem is érdekli a nő pénze? Ugye mindenki azt mondja..

Figyelt kérdés
nekem, 10/9 ismerős, hogy keress gazdag nőt, aki még csinos is. Elhiszem, hogy van ilyen, sőt ismerek is olyat h 28 éves villanyszerelő pasi nettó 180-al, a nője a Corvinuson végzett és vezető egy cégnél 614 ezer ft-ért és 5 éve dúl a szerelem, érkezik ősz végén a gyerek is. Meg ismerek olyat is, hogy 44 éves pasi (sőt ronda is, de ügyeskazű, orrhon mindent megszerel), nettó 250 ezres gyári munkás, a nője 31 éves jogász az apja cégénél és 370 et kap, meg az apja ki is fizeti a lakáshitelüket, meg minden rezsi számlát. Meg még 1-2 ilyet, de azért ez 100 ból 90% ban fordítva szokott igaz lenni. Be kell érnem a lidl pénztáros Marikával, mivel ő is ennyit keres mint én, habár értelmileg és érdeklődi kör tekintetében is lehet h hatalmas eltérések lennének?
2020. szept. 8. 19:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#4 Erősen csúsztatsz. Tesóm államigazgatásban dolgozik, ott ismerte meg a feleségét, már sok éve házasok. Több pár is volt onnan. Én tanár vagyok. Az összes pedagógus férfi kollégámnak van párja, és a tanár házaspár gyakori jelenség. Nekem a volt férjem ács, és nem a sikeres vállalkozó fajtából. Egyetlen olyan kollégám sincsen akinek a kőgazdag férje viszi haza a sok dellát.
2020. szept. 8. 20:20
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Ez érdekes, én még a közeli barátaimnak és a rokonaimnak sem ismerem a fizetése összegét, te elég jól képben vagy. Amúgy nekem is az a 2 tippem, mint a hozzászólók többségéne. Az egyik: A hozzád hasonló végzettségűek, hasonló munkakörben dolgozók között lenne érdemes keresgélni. A másik tippem: Nem a pénz lesz itt a baj. A korábbi n db ugyanebben a témában kiírt kérdésed is arra utal, hogy nem vagy fejlődőképes. A kérdéseid valójában nem kérdések, hanem csak szimplán önsajnáltató panaszkodás. Nem vagy hajlandó változni, így ne is várj más eredményt. Amúgy én (és a férjem) és a kollégáim túlnyomó többségének a párja közalkalmazottak vagyunk, boldog házasként. Anyám tanítónő, a párja egy jól menő vállalkozó, és kapaszkodj meg: nincsenek közös kasszán, mert anyám nem akarja. Minden értelemben független akar maradni. Van saját lakása, saját pénze, nem kell a pasié. Nincs egyedül ezzel a felfogással szerintem.
2020. szept. 8. 21:21
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

"Ez érdekes, én még a közeli barátaimnak és a rokonaimnak sem ismerem a fizetése összegét, te elég jól képben vagy."

Ugyanezt akartam írni.

2020. szept. 9. 10:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Én a családtagjaimról tudom ki mennyit keres (apa, anya, tesó, unokatesó, nagyszülők nyugdíja), illetve a 3 gyerekkori legjobb barátomét tudom még, akikkel már 15+ éve ismerjük egymást.

De rá lehet ezekre kérdezni ha nem random ismerős #47-ről van szó, nem tudom miért olyan tabu téma a pénz egyeseknél. Lehet a pénzről beszélni, akár a fizetést is megemlítve. Azt nyilván nem kell mondani, hogy mennyi pénzed van eltéve, vagy mennyi vagyonod van, mert az megint más tészta. Tudni kell a fokozatokat.

2020. szept. 9. 10:09
 15/20 anonim ***** válasza:
De hogy jön ez fel? Randomban rákérdez az ember, hogy "mennyit keresel? És a párod?".
2020. szept. 9. 10:13
 16/20 A kérdező kommentje:
Bèrtábla van az államnál. Megnezheti barmikor. Ez a szörnyű, h ez nyilvanos.
2020. szept. 9. 10:53
 17/20 anonim ***** válasza:

#16 Ha külsőleg, belsőleg bejössz neki, nem fogja érdekelni, mennyit keresel, ha ebből megélsz. Az a szörnyű, hogy ha nem jössz be senkinek annyira hogy ez ne érdekelje.

Ha szerinted csak a pénz az oka, menjél ki külföldre, a nyelvet is jól megtanulod, aztán irány egy multi cég. Diploma és nyelvtudás együtt aranyat ér.

2020. szept. 9. 14:47
 18/20 anonim ***** válasza:

220 ezret keresel férfiként ? Mikor egy gyári munkás 250 et kap? Életképtelen vagy már bocsi! Így ne is remélj nőt!

L

2020. szept. 11. 13:37
 19/20 A kérdező kommentje:
Itt nálunk Miskolcon gyári munkások 120 at kapnak, sok év után túlórával 170 et. Lehet Pesten ennyi, de máshol sajnos fele ennyi a bér.
2020. szept. 11. 16:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi bajod a pénztáros csajokkal? Lehet többet keres, mint te és még nem is beképzelt. Vállalj másodállást, tanulj, ha a pénz a bajod. De így kimatekozni, hogy fizetés alapján ki való hozzád, hát sértő.
2020. szept. 12. 16:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!