Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nőként egy pasinak sem jövök be, legalábbis senki nem mutat érdeklődést irántam?
Két dolog; nem vagy természetes szépség és nem adsz magadra.
Külön esemény volt számodra, amikor kicsípted magad. Ez jól mutatja, hogy a hétköznapokban igénytelen vagy a külsődre.
Testsúlyod rendben van? Mert ha nem, akkor ezzel kezdjed a javulást.
Különben: irány a fodrász, csináltass valami hozzád illő, trendi frizurát. Onnan át a kozmetikushoz, hogy legyen szép szemöldököd és szőrtelenítsen ott, ahol kell. Majd manikűr, pedikűr. Innen aztán irány a ruhabolt (turkáló is jó), vegyél szép csajszis vagy nőies ruhákat, majd cipőkről se feledkezzél meg. Aztán ugorj át a DM-be és vegyél pár jó parfümöt. Ebben kérjed egy fiú ismerős segítségét (mondjuk a ruhákhoz is kérheted).
Nos, első körben ennyi. A többi meg az önértékelésed, kisugárzásod, igényeid, stb.
#10 Kb. 5 kg súlyfelesleg van rajtam, messze nem vagyok 100 kg.
#11 Hétköznap általában csak színezett BB krémet teszek fel és spirálozom a szempilláimat. Tiszta ruhában járok, nem vagyok slampos. Dezodort, parfümöt használok, szőrtelenítek, fodrászhoz és kozmetikushoz is járok. Nem is értem, hogy jutott eszedbe ezek hiányát feltételzni. Reggel munkába menet nincs időm 2 órát készülődni, mint egy esti buli előtt.
Több infot
Nem tudjuk hogy nézel ki pl.
#14 Senkinek nem küldök képet ilyen oldalon. Nem szeretném, hogy illektételen módon fel legyen használva. Persze, mindenki azt mondja, hogy ő sosem tenne ilyet.
#16 lásd a #15-ös kommentem. Annyival egészíteném még ki, hogy nagyon vékonyszálú a hajam, illetve természetes úton nagyon nehezen barnulok le, fehér bőrű vagyok, napon is először csak pirulok vagy leégek. Tinédzserkorom óta a fenekemen és a combomon striák vannak.
#18 Pontosan melyik része nagyon riasztó?
#19 62-63 kg körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!