Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy egyre több nő van akár 3-5 évvel fiatalabb pasival?
"Neki is vszínű ez a baja. Az érdekemberek..."
Neki pont az a baja, hogy egy fiatal nő érdekből sem őt választja, hanem egy pár évvel fiatalabb férfit.
" de az a "szar" nem azt mondja h neki jár, hanem azt h "nem érti""
Ugyanmár! Az összes kommentje azt sugalja, hogy neki jár. Természetes, hogy rámászik nála jóval fiatalabb és ráadásul foglalt lányokra, csak mert fiatalabb a párjuk.
A nőket hibáztatja, hogy neki azért nincs párja, mert a fiatal lányok nem 30-as pasit akarnak, és már milyen dolog ez mégis.
De itt nem az történt, hogy a kérdező idejött, nem szólt semmit, és kórusban elkezdtük szidni. Az alapkérdésére reakció a lúzerezés.
"Én elviselhetetlenül beképzeltnek látom az ilyen nőket, ha azt hiszik, hogy meg tudják tartani az ilyen pasit, vagy pedig nem lép félre."
Írja ezt a kérdező. Neki nincs haszna azokból a nőkből, akik nem vele dugnak, hát ocsmány stílusban beszél róluk, és lenézi őket.
"Olyan jó lenne ha az ilyen kérdező féle selejtek alapítanának valami saját kis országot."
Olyan jó lenne, ha az ilyen feminista szarok alapítanának egy ilyen kis országot, amiben csak tükrök és feministák lennének, és sorban mondanák a tükröknek, "ugye én vagyok a világon a legszebb", majd a végén kipusztulnának a nagy önzőségben. Annyira jó lenne de tényleg.
Tehát akkor nem látod, hogy a kérdező kezdte a kötözködést.
Önzetlenségből nem fogunk titeket leszopni, nyomorult kis szarok. Anyádat kérd meg.
#61: " Nyugaton nagyon felmenoben van ez a tendencia, idosebb no fiatalabb ferfi felallas."
Nyugaton korábban volt ez felmenőben, ma már ott is áll vissza a helyzet a korábbira. Ha megfigyeled a társadalmi változásokat, ott is inkább állnak vissza a klasszikus felálláshoz. Persze azért azt tegyük hozzá, hogy 25 feletti embereknél a 3-5 éves korkülönbség szinte semmi.
"Önzetlenségből nem fogunk titeket leszopni, nyomorult kis szarok. Anyádat kérd meg."
Kérte valaki? Egyébként pont a magad fajták jönnek oda, mert a készbe beleülnének, azt mikor kimutatod a fogad fehérjét, akkor nem érted miért kapod a pofont. Nah pont az ilyen mondataid után.
Ha ezt élőben mondanád, vszínű már több füled lenne mint fogad. Én legalább ismerem anyámat, gondolom neked se anyád se apád. Micsoda egy "nőies" teremtés lehetsz, szánalomember. Nyilván ezért vagy beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!