Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem idősebb koromban sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem idősebb koromban sem lesz sikerem a nőknél?

Figyelt kérdés

Tinikoromban semmi nem volt. Most 24 vagyok eddig annyi történt hogy 2 lánnyal lefeküdtem, meg csóklóztam. De párom továbbra sem volt. Igazából barátnőt szeretnék nem ribiket.

30 körül már nagyobb az esélyem hogy találjak valakit normális kapcsolatra?

Eléggé szerény, visszahúzódó típus vagyok, valószínüleg ezért nem kellek senkinek, mert a korombeli lányoknak a menő, társaság kedvelő fiúk kellenek. A kinézetem nem tökéletes, de vannak nálam sokkal rosszebbak is szép csajjal.

2020. szept. 6. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Eléggé szerény, visszahúzódó típus vagyok"

Ezen kell javítani, fejleszteni. Jobb kommunikáció és több határozottság, plusz ne a kapcsolatokból vezesd le mennyit érsz. Ha nem lennél ennyire tapasztalatlan, téged sem érdekelne olyan lány, akivel nem tudsz beszélni vagy nem mutat érdeklődést/elbújik, elmenekül vagy bezárkózik.

Sokat segíthet baráti társaságokba való beilleszkedés vagy azok kialakítása, több önbizalmad lenne és a szociális készségeidet is fejlesztenéd.

2020. szept. 6. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
Ha nem lesz pénzed, akkor soha.
2020. szept. 6. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Valószínűleg nem. Én 38 leszek, de nem látok javulást. Bár normális férfi vagyok, az ismerkedés nem megy, a nők pedig nem kezdeményezőek egy átlag férfival, csak ha valaki kiugróan jóképű.

Megy a sírás hogy nekik normális pali kell, meg nincs normális...

Mikor ott vagy normálisként , le se szarnak, mert nem vagy érdekes , nincs dráma , nincs izgulás hogy megcsalod e, stb....

Ez a szomorú tapasztalat.

Míg fiatal vagy jobbak az esélyeid hogy találj párt. A lényeg szerintem hogy járj el közösségbe, barátokkal, stb.

2020. szept. 6. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz jobb 35 felett sem, sőt, talán rosszabb is lesz. Várják a csodát, ahogy a 3. leírta. Csak akkor van esélyed, ha marha jópasi vagy, vagy ha nem akkor izgalmasnak és tehetősnek kell lenned, hogy javuljon a dolog 40 felett.
2020. szept. 6. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha csak a külsőt nézzük,kb most nézel ki a legjobban.Ahogy öregszel,csak rosszabb lesz.
2020. szept. 6. 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:
30 körül a legtöbb ember már megállapodott, családja van. Szóval, ha előtte nem sikerül párt találnod utána még nehezebb lesz. Addig szedd össze magad, amíg még fiatal vagy és egy csomó szingli vesz körül!
2020. szept. 6. 17:05
 7/7 MolotovPunk ***** válasza:

/30 körül a legtöbb ember már megállapodott, családja van. /

Továbbá sokan akkor válnak is el.Sok 30 feletti férfi és nő is van,aki elvált,vagy egyedülálló egy ideje.

Egyébként kérdező,még bőven megtalálhatod az igazit.

2020. szept. 6. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!