Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha 37 éves férfiként nem akarok 32+ éves gyerekes anyukákkal összejönni, ha 26-32 közötti gyerektelen nő is juthatna nekem? 3 ilyen próbálkozás is volt az éven, és megkaptam a mindenféle szemét jelzőt, hogy én gyerektelen férfiként...
Nem vagyok selejt azért, mert van gyerekem. A kérdezőhöz hasonló lenéző egybites f.szok véleménye meg hidegen hagy.
Kiktől kapod meg a szemét jelzőt? Nem értem. A magánéleted ne teregesd ki másoknak és akkor nincs aki véleményt mondjon rólad.
Ha pedig ismerkedsz, akkor ne mondd el ilyen durván egy 32+ -os gyerekes anyukának, hogy ezért nem akarsz velük összejönni, mert "26-32 közötti gyerektelen nő is juthatna neked". Senki nem beszél így a való életben. Ezért is kicsit kamu gyanús a kérdésed, de próbáltam normálisan válaszolni.
43 éves elvált anyukaként én megértelek. Ezért is nem próbálkozom senkinél, hagyom hogy próbálkozzon nálam, akinek ez oké.
De azért azt halkan megjegyezném, hogy én huszon évesen is belső értékek alapján választottam és most is az érdekel, hogy személyiségben, habitusban hozzám illő párt találjak. A kérdésed gyakorlatilag értelmetlen, mert ha akad fiatal nő aki veled alapítana családot, akkor nincs baj. De ha nem akad ilyen....akkor azért én a helyedben elgondolkodnék. Nem kell a rizsa, hogy te milyennek látod magad kívülről, akik próbálkoznak nálad vagy akiknek te bejössz, azok közül tudsz választani. Én pl harminc alatt biztosan nem választottam volna 37 éves párt és sokan vannak így. Persze normális nőt nem csak a külső érdekli és hiába kened ezt rá a nőkre, mert gondolom téged is nagyobb részt a külsőségek érdekelnek. Ez nehezítheti a dolgodat. De azt javaslom, hogy ne háborogj itt azért mert egy-két korban hozzád illő gyerekes anyuka bepróbálkozott nálad. Mindig szidjátok a nőket hogy nem kezdeményeznek, inkább értékeld az effortot , utasítsd el kedvesen és válogass a fiatalabbak közül akiket szerinted lazán megkaphatsz.
Az én véleményem az, hogy nyugodtan hajthatnál esetleg a SAJÁT KOROSZTÁLYOD gyerektelen nőire. Tehát a hozzád hasonlóan magukat jól tartó kb. 32 és 40 közötti nőkre. Nem tudom milyen alapon akarsz nálad minimum 5 évvel fiatalabb nőt, mikor az inkább az alsó határ kéne legyen...
Én is pl. 29 vagyok, párom 26, a büdös életben nem ütné ki a nyeregből egy 30-es éveki közepén/végén járó csóka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!