Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt normális pasik akiknek nem csak a szexen jár az eszük? 23l
Van de én már idősebb vagyok. Mondjuk sosem azért akartam kapcsolatot fiatalabb koromban sem hogy szexelhessek....
F37
#18 "Igen, viszont sok pasas van, aki össze vissza szexel mindenkivel, nőkre ez nem jellemző."
-Neeeeem?! Nem jellemző a nőkre?! Ki kell, hogy ábrándítsalak, nagyon is jellemző! Hidd csak el...
"-Neeeeem?! Nem jellemző a nőkre?! Ki kell, hogy ábrándítsalak, nagyon is jellemző! Hidd csak el..."
Ismerek én is olyan nőket, viszont kevesebb akar ilyen lenni, mint a pasik. Nem kell kiábrándítanod, ismerek elég embert.
Huszonnégyes, a te példád csak 1 pasi. Szerintem hülye vagy, ha 1 példával jössz, hogy azzal se jársz jól.
#23-as vagyok.
Csak kevesebben vallják be, jobban titkolják, muszáj fent tartaniuk a látszatot, hogy senki ne nevezhesse őket r*****nak. Az ilyesmivel inkább a férfiak dicsekednek. (mondom ezt férfiként a férfiak ellen beszélve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!