Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt normális pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt normális pasik akiknek nem csak a szexen jár az eszük? 23l

Figyelt kérdés

2020. szept. 6. 00:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
6%

Van de én már idősebb vagyok. Mondjuk sosem azért akartam kapcsolatot fiatalabb koromban sem hogy szexelhessek....

F37

2020. szept. 6. 15:35
 22/28 A kérdező kommentje:
Akinek szeretője van az szégyelje magát ,nem kellett volna kapcsolatba lennie olyan nővel akivel úgy nincs egy hullámhosszon..Van eleve olyat kellene keresnie
2020. szept. 7. 07:24
 23/28 anonim ***** válasza:
54%

#18 "Igen, viszont sok pasas van, aki össze vissza szexel mindenkivel, nőkre ez nem jellemző."

-Neeeeem?! Nem jellemző a nőkre?! Ki kell, hogy ábrándítsalak, nagyon is jellemző! Hidd csak el...

2020. szept. 7. 08:50
 24/28 anonim ***** válasza:
91%
Nehogy azt hidd, hogy az olyanokkal jobban jársz! Egyszer én is kifogtam egyet, aki jelezte, hogy nála ez nem központi téma, hosszabb időt is kibír nélküle, csak emiatt nem fog összejönni senkivel. Gondoltam, végre egy normális férfi. Aha... Nem működött rendesen a cerka, és amúgy sem volt érzéke az egészhez. 😏
2020. szept. 7. 11:30
 25/28 anonim ***** válasza:
93%
#24: Ez is már egy társadalmi sztereotípiává vált, az alacsony libidójú vagy merevedési problémákkal küzdő férfiak ezzel a "szex nem központi dolog" dumával akarják eladni magukat, rátalálnak azokra a nőkre, akik úgy gondolják, hogy minél több ideig húzzák egy férfi agyát, annál kiválóbb példányt fognak ki (mintha ez ilyen egyszerű lenne).
2020. szept. 7. 11:36
 26/28 anonim ***** válasza:

"-Neeeeem?! Nem jellemző a nőkre?! Ki kell, hogy ábrándítsalak, nagyon is jellemző! Hidd csak el..."

Ismerek én is olyan nőket, viszont kevesebb akar ilyen lenni, mint a pasik. Nem kell kiábrándítanod, ismerek elég embert.

Huszonnégyes, a te példád csak 1 pasi. Szerintem hülye vagy, ha 1 példával jössz, hogy azzal se jársz jól.

2020. szept. 8. 15:34
 27/28 anonim ***** válasza:

#23-as vagyok.

Csak kevesebben vallják be, jobban titkolják, muszáj fent tartaniuk a látszatot, hogy senki ne nevezhesse őket r*****nak. Az ilyesmivel inkább a férfiak dicsekednek. (mondom ezt férfiként a férfiak ellen beszélve)

2020. szept. 8. 15:46
 28/28 anonim ***** válasza:
41%
Háááát. Akiket ismerek, nem titkolják, hogy ri.bancok. :D
2020. szept. 8. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!