Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek is igénytelenség?
Kedves 14-es!
Ezt a sértést nem tudom hová tenni, mivel írtam, hogy nem vagyunk együtt. Szóval nem kapott meg egyáltalán. Erről ennyit. És mellesleg nem volt még ilyen szexuális élményem ezelőtt, így honnan tudhatnám hogy minden pasi ilyen-e? Ezért tettem fel a kérdést, nem gondolod?
22-es!
Hol olvasol te olyat, hogy én ettem a nasiból? Miután ilyen kézzel belenyúlt, szerinted lett volna gusztusom?
"Miután ilyen kézzel belenyúlt, szerinted lett volna gusztusom?"
Azért bírom a sok álszent nőt! Simán beveszik a szájukba a pasi farkát, meg leszopják, de ha ő "fas.zos" kézzel nyúl valamihez, az "fúj, undorító"...
Magyarázza már el nekem valaki a "logikát" ebben!
28. Te magadba nyúlsz, ahol mindenféle baktérium tenyészetek,, meg ilyen olyan színű folyások, alvadt vér, váladék, stb van.
Ellenben egy péniszen ugyanolyan bőr van, mint bármelyik testrészén az embernek, szóval nem értem mi a probléma, ha megfogja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!