Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/16 anonim válasza:
Nekem ez túl véznának tűnik, bár én pasas vagyok, aki jár konditerembe, a nőknek úgy tűnik nem túl vékony. Legalábbis azoknak, akik írtak.
12/16 anonim válasza:
Egy icipicit megerősíted a mellizmokat es teljesen jó. De így is jó, csak akkor aztán semennyire se lehet belekötni. Speciel nekem az ilyen sokkal jobban tetszik enyhe izmokkal, mint amikor a konditeremben óriás dolgokat növesztenek magukra
13/16 anonim válasza:
Adnám, bár nem vagyok az eseted, garantálom hogy lehet barátnőd ha az alakodon múlik.
14/16 anonim válasza:
egyáltalán nem vagy vékony. A vékonyság ott kezdpdik mint a férjemnek, hogy a vádlija annyira vastag csak, mint az én felkarom, meg az ujjaimmal simán körbefogom a felkarját. Mint egy kínai kb.
15/16 anonim válasza:
Nincs az alakoddal semmi baj. Sokkal soványabbaknak is akad párja, akinek a külső mellett a belső (is) számít.
16/16 anonim válasza:
Teljesen rendben van az alkatod. Nekem kimondottan tetszik az ilyen test. Remélem sikerült meggyőznünk, hogy minden oké veled. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!