Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen miért olyan nehéz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen miért olyan nehéz a párkeresés a szémomra?30F

Figyelt kérdés

8 éve szingli vagyok.Randit összetudok hozni,nem is keveset.Viszont az istenért sem érzek semmit sem.Jég hideg vagyok odabent.Egészséges férfi vagyok.Tanulok és sporolok is aktivan.Anyagilag is teljesen rendezett vagyok.Minden ami rajtam mulik az teljesen egyben van körülöttem.De ez a párkeresés egyszeruen katasztrófa.Teljesen tanácstalan vagyok.

Miért lehetek ennyire hideg és érzelemmentes? Feltételezem,hogy bennem van már a hiba,de sajna a kiutat nemtalálom ebből.

2020. szept. 4. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem igazi NŐKKEL randizol.
2020. szept. 4. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Első talinál még ne várd, hogy mindent elsöprő, forró szerelmet fogsz érezni. Szimpátiát, vonzalmat érzel a csajszi iránt, akkor találkozzatok még. Amikor megcsókolod érzed a kémiát (jól esik, finom, tetszik, beindítja a fantáziád, megmozgat odalent is), akkor randizzatok még. Aztán, ahogy egyre jobban megismered, figyelsz rá stb, érezni fogod, hogy egyre többet gondolsz rá. A boltban automatikan megveszed, amiket szeret, hogy legyen nálad, amikor átmegy. Ha ír, igyekszel válaszolni, ha nincs rá időd, akkor is elolvasod az állapotsorról, hogy mit írt. Aztán szépen lassan, ahogy egyre jobban beissza magát az életedbe, egyre jobban a részeddé válik, hiányozni fog, melegséget fogsz érezni, ha rá gondolsz, jól fog esni, ha időt töltesz vele stb. Sok pasi nem egyik pillanatról a másikra érzi azt, hogy szerelmes, hanem időbe telik. De ez nem baj, így normális.
2020. szept. 4. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Túl sokat cibálod otthon. Mire is izgulnál akkor? Nem lehet hogy ez a baj? Ha így van, nincs min csodálkozni hogy az érdeklődésed nullával egyenlő. Hisz te mondtad, nem érzel semmit.
2020. szept. 4. 16:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy kinél hogyan működik,de én keresem azt a szikrát ami első találkozáskor lenni szokott.Keresem azt a fajta pluszt ami kell ahhoz,hogy a szememben az a bizonyos nő több legyen a többinél.De sajna nincs ez már meg mint fiatalabb koromban.Ez az én hibám lehet?
2020. szept. 4. 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Én sokáig kerestem a bizsergést. Később rájöttem, hogy ez csak szexuális vágy nálam olyan személy iránt, akivel megvan a kémia.

Egy ideje nem keresem azt a hűha érzést, csak azt, hogy szexuálisan vonzódjak hozzá és tudjunk jókat beszélgetni. Aztán van, hogy elkezdek kötődni közben.

2020. szept. 4. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy te nem az az "első latásra" fajta vaqagy?

Nő vagyok, rendben van a libidóm (főleg a helyes, szélesvállú fickók körül), de szerelmes én sem leszek azonnal (max ilyen plátói akármi fordul elő, de ritka).

Nekem hónapok alatt alakul ki nagyon mély szerelem, sajnos eddig egyik sem jött össze.

Ha szerelmes akarsz lenni akkor csak ismerkedj kötetlenül, célok nélkül: legyen egy közösség ahova tartozol (legalábbis én ezekben a közösségekben estem szerelembe eddig), aztán hagyj időt az agyadnak, hogy csináljon egy kis hormonlöketet - de vigyázz mert rohadtul fáj ha a kiszemeltednek nem kellesz.

2020. szept. 4. 23:56
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
8 éve nem akadt a horogra senki? Akkor lúzer vagy és ronda.
2020. szept. 5. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!