Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl hamar kértem el a Facebook elérhetőséget ezért szívodott fel?
Figyelt kérdés
Tinderen párba álltam egy csajjal és három napon keresztül beszélgettünk.
Harmadik napon azt mondtam neki hogy folytathatnánk Facebookon a beszélgetést.
Erre már nem érkezett semmi válasz.
Vajon hamar kértem el tőle vagy miért nem válaszolt már erre?
Jobban szeretek face-en beszélgetni ezért kértem el tőle
2020. szept. 3. 14:08
1/6 anonim válasza:
Mert kamus volt és az eredeti face-t nem akarta megadni...még az is lehet, hogy egy bzi-val voltál el jól, mint ugye itt GYK-n a "nők" 80% unatkozó bzi és jót szórakoznak a privikkel a sok hülye meg ugrik rá.
2/6 anonim válasza:
Megijedt hogy irkáláson kívül másra is sor kerülhet. Jellemző ez azokra a nőkre akik csak csevegőpartnert keresnek neten, de semmi személyes infót nem adnak ki magukról illetve találkozni se akarnak. Ilyennel irkálhatnál 1 évig is, a számát se adná meg. Nekem volt ilyen csajhoz szerencsém, még a nevét is alig akarta elmondani. Felejtsd el őt és próbálkozz újra akár személyesen is ismerkedni.
3/6 anonim válasza:
Facebookot soha nem adok meg, viszont mas platformot igen. Facebook nagyon szemelyes, egy eszelos az ismeretsegem a profilkep lajkokbol is lekovetheti pl, ha amugy semmi nem publikus.
De itt ez kamuprofil volt. Mas verzio, de azt pasik szoktak, hogy amugy is eltunt volna, es nem emiatt. Mert vannak masok is.
Nem tolakodas Snapchatre vagy Whatsappra menni, bar utobbihoz telefonszam is jar.
4/6 anonim válasza:
Facebook miért lenne lekövethető? Úgy kell képeket feltenni hogy csak ismerősök láthatják. A profilképet és a megosztásokat is csak ismerősökre állítva egy idegen rákattint a profilodra, szinte semmit sem lát, max amiket kedveltél.
5/6 anonim válasza:
Aki szeret nyomozni, az a profilkepet lajkolok kozott szorfozgetve talalhat sokmindent, van ra pelda.
6/6 anonim válasza:
Lehet nézegetni a lájkolókat ha nyilvános, de ha nem nyilvános a profilkép akkor nem tudják ki lájkolta mert rá se lehet kattintani. Ma már a legtöbb facebookon posztoló csak ismerősöknek osztja meg, a hirdetéseket szokták nyilvánosra kirakni hogy mindenki lássa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!