Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ismerkedésnél melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ismerkedésnél melyik srácot választanátok? - Az informatikus IT szoftverfejlesztőt, aki jó munkahelyen dolgozik (állandó, jó fizetésért). Vagy az építési vállalkozót, aki még nem keres annyit, de 5 év múlva évi 50 milliót is kaszálhat?

Figyelt kérdés

A külsőt-belsőt most ne nézzük, csak a karriert / életstílust.

Adott az informatikus srác, aki egy jól menő cégnek dolgozik, mondhatni biztos munkahely, de a fizetése korlátozva van (nem fog havi 5 milliót keresni). Amellett kocka típus, unalmas irodai munkát végez, ebből következik, hogy a közös élet is kissé unalmas lenne.

A másik építési vállalkozó, még nem keres annyit, de kezd beindulni a cége, és láthatóan 5 év múlva már meglesz az évi 50 millió, gyakorlatilag munka nélkül... Sikeres, talpraesett, mindent megold, izgalmasabb élet, sok szabadidő, utazások.

Mondjuk 30-as a pasi, így leginkább huszonéves lányok válaszaira lennék kíváncsi - melyikkel ismerkednétek, és miért?

2020. aug. 31. 13:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik jobban bejönne, amelyikbe szerelmes lennék.

De ha szigorúan csak a pénzt nézném, akkor az építési vállalkozóval.

2020. aug. 31. 13:58
 12/63 anonim ***** válasza:
100%
Építési vállalkozó pénzkeresete munka nélkül? :D kérlek mesélj még mit csinálok rosszul 6 év után is? xD A többi stimm, de a semmit sem csinálás az a legkevésbé sem. Hétfő-szombat reggel 6-tól du 5-ig.
2020. aug. 31. 14:40
 13/63 anonim ***** válasza:
78%

2-es "Kockával semmiképp"

Mi a baj a kockákkal?

2020. aug. 31. 14:43
 14/63 anonim ***** válasza:
43%

2 gratulálok, lekockázza és egyből hamis tulajdonságokat társít hozzá.

undorító

2020. aug. 31. 14:44
 15/63 A kérdező kommentje:

Nem kimondottan a pénzről szól a kérdés, mert "mindkettőnek van".

Inkább az életstílusra vonatkozott a kérdésem:

Adott az állandó, biztos kereset egy unalmas kocka sráccal, aki minden nap elmeséli a munkáját: "Ma Jawa programot írtunk át Linuxba egy data szerveren keresztül..." amiből valószínűleg semmit nem fogsz érteni, és unalmas.

Vagy az építési vállalkozó, aki még a cégét építi, így dolgozik, és nincs annyi költőpénze, de a napi munkája így hangzik: "Ma lett kész a lakás, szép világos, Dunai panorámás, holnap meghirdetjük, van kedved megnézni, ott tölteni egy romantikus estét?" Aztán 5 év múlva a tengerparti nyaralás közben felhívja a titkárnőjét, hogy: "Megnyertük a pályázatot? Jó, akkor küld a srácokat bontani, majd hétfőn beugrok." És vége is az aznapi munkájának.

2020. aug. 31. 14:49
 16/63 anonim ***** válasza:
100%
Az informatikust, mert én magam is introvertált típus vagyok.
2020. aug. 31. 14:52
 17/63 anonim ***** válasza:
100%

Ezek alapján egyikkel sem. Vagy akár bármelyikkel. Semmi extrát nem mond ez a leírás, meg ezek a foglalkozások.

És nem, beszélgetni munka szempontjából ugyanolyan unalmas a ház is, meg hogy milyen az erkélye, mint a jawa program.

Egyébként én is irodában dolgozom, de emellett csinálok egy csomó mindent...

2020. aug. 31. 14:54
 18/63 anonim ***** válasza:
100%

15!

Kevered a gyártási folyamatot a kész termékkel. Az csak hab a tortán, hogy a példa-mondatod értelmetlen.

Én készítettem interaktív építészeti látványtervet. Az volt olyan érdekes és látványos, mint a te értekezésed a betonkeverésről.

2020. aug. 31. 14:54
 19/63 anonim ***** válasza:
100%

14 es vagyok

"amiből valószínűleg semmit nem fogsz érteni, és unalmas."

Szerintem marhára lényegtelen, hogy a társam szakmájának szakzsargonját érteném vagy nem. Ha egy kapcsolatban kb erről van szó és ez alapján választ valaki az régen baj.

Én pont azért akarnék olyan barátnőt, akinek SEMMI köze nincs a szakmámhoz, mert ha vele beszélek, elfelejtem a munkát.

Pl nem fogom randin számonkérni, hogy photoshop ban sorolja már fel nekem a keverési beállításokat.

2020. aug. 31. 14:55
 20/63 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nem akartam már fáradtan beszélgetni a semmiről, akkor elkezdtem karakter modellezésről és riggelésről beszélni. 2 percen belül elaludt. Jó, ha van egy kicsit bonyolultabb szakmád! :)
2020. aug. 31. 14:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!