Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek azt kell mondani amit hallanj akarnam (hitelmentes 50 millios lakas, 8-10 millios auto, vezeto informatikus vagy), h megkapd oket egy estere, akkor is ha kozelèben sem vagy ezeknek?
Az egy örök emlék, hogy gazdagnak állítottad be magad és a pénzeddel fel tudtál szedni egy golddigger csajt?
Ráadásul még nem is vagy gazdag...
Gondolom akkor nem fognak fájni azok a százezrek aminek eredménye képen dugtál egyet?
Hát mindenki másképp gondolkozik. Ha valakinek ez egy élmény, akkor hajrá
A pénz miatt unottan szétteszi a lábát...
Vagy lehet kicsit megjátsza a dolog, hogy érztesse vele, hogy mekkora bika pali vagy és milyen jó az ágyba.
közbe meg azt fogja várni hogy elélvezz
Ember, oltári ronda nőként egyáltalán nem értelek.
A méregdrága étteremben elcseszel legalább 30 ezer Ftot (mert mindkettőtök ételét/italát fizeted hiszen gazdagnak adod ki magad) minden egyes alkalommal. Az autóbérlést nem tudom mennyi de 3 napra egy oda-vissza útra nem lehet olcsó (hiszen egy gazdag úriember furikázza a lányt randi után), aztán kifizeted a minimum 60 ezer forintos luxushotelt is, egyetlen dugásért. A csillagokat is leszívja neked egy prosti ennyiért de te nem rá költöd a pénzt mert:
A) (kb 99% a valószínűség) Így egy aranyásónak lesz egy közepesen rossz estéje. Nem olyan rossz mint amikor valaki ellopja a drága óráját vagy el kell adnia egy autót mert az aktuális kanja nem ad már pénzt, de azért picit szomorú lesz.
B) (kb 1% az esély) Egy teljesen normális, naiv lány lelkivilágát fogod összetörni aki nem fogja érteni hogy a lovagias fickó miért nem keresi már, vagy miért hazudtál neki mindenről ami te vagy.
Amúgy gyanítom hogy egy reklám ihlette ezt a kamu kérdést, emlékszem annó azon jó mérges lettem, ez a kérdés megmosolyogtató mivel minden logikát nélkülöz.
Meg még a scam artistok jutottak erről eszembe, de szerintem a delikvens nem olyan okos, hogy csőbe húzzon egy gazdag nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!