Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet olyan, hogy valakiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy valakiben genetikailag ott van eleve, hogy magányos lesz egész életében?

Figyelt kérdés
Mert vannak olyan emberek, akiknek mindig van valakijük, ha más nem, akkor szeretőjük, de valakijük van, nem magányosak. Viszont olyan emberek is vannak, akiknek meg sosincs senkijük. Létezhet olyan, hogy valakinek más életre sosem lesz esélye sem, mindig egyedül fog maradni eleve?

2020. aug. 22. 20:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
20#: hát élő példának is durva, szerintem, figyelembe véve, hogy milyen sokan élünk ebben az országban...
2020. aug. 23. 08:44
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Létezik olyan bizony, pl ha valakinek kisméretű a pénisze
2020. aug. 23. 22:47
 23/23 anonim ***** válasza:
Igen. Eleve a külsőnk is genetika, ami rengeteget számít, hiába állítják itt, hogy csak a személyiség fontos. Nekem pl. olyan a fejem, mint apámnak meg az ő apjának, csak míg az ő idejükben, férfiként az elment, engem ma nőként ellehetetlenít. A személyiség is jön valahonnan. Anyai nagymamám csak azért kelt el, mert pénzes családból származott, különben a kutyának nem kellett volna. Anyámra az egyébként szintén nem nyerő személyiségű apám egy óriási csalódás után csak ráfanyalodott. Elváltak pár évvel a születésem után, neki azóta sincs senkije, olyan "magának való". Anyám pedig azért nem maradt végleg egyedül, mert bevállalta a házicseléd szerepet egy olyan férfi mellett, akitől minden nő lelépett, és nem véletlenül... Különben ő is egyedül lett volna egész életében, ilyen nő senkinek sem kell. Én meg mindenhonnan minden sz*rságot örököltem (nem is tudtam volna mást ilyen felmenőktől), nem kérdés, hogy ahogy eddig, úgy ezek után is egyedülálló leszek. Házicsicskulást nem vállalok be, jobb híján rám fanyalodást, rommá csalást és alázást nem fogadok el stb., úgyhogy ez van.
2020. aug. 24. 06:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!