Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehéz olyan huszonéves csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz olyan huszonéves csajt találni, aki nem iszik alkoholt?

Figyelt kérdés
Nem 100%ban absztinensre gondoltam, de mondjuk olyanra, aki legfeljebb annyit iszik néha, hogy az nem látszik meg rajta.
2020. aug. 22. 10:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%

#6 Ezt te komolyan kilátod, abból a két mondatbol?

Nem vagy semmi.

2020. aug. 22. 11:50
 12/17 Lachesys ***** válasza:
100%
Hát én pl idén végeztem el az orvosit, és gyakorlatilag kb évente 2x iszom alkoholt. Sosem szerettem az alkohol ízét, utálom a sort, palinkatol kifutok a világból, borból a drágább édes fajták között van olyan amiből 1-2 deci esetleg finom. Viszont pont emiatt ha bulizom előfordul hogy nem tudom a mértéket, mert nem tapasztaltam ki, mennyit ihatok ahhoz hogy jól érezzem magam (introvertaltkent egy buliban igenis segít az alkohol, hogy felszabadult legyek) anélkül hogy tullonek a célon. múltkor két abszint és fél üveg bor után teljesen rosszul lettem és kidobtam a taccsot. Nem valami szép dolog nőként de ha csak ennyit látsz belőlem elkonyvelheted hogy ez valami alja nember :D mindenkinek van olyan H hülyeséget csinál. Persze tanultam ebből és mostmár max 1 abszintot iszom ha valaha is lesz még ilyen.
2020. aug. 22. 12:01
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
Én ilyen vagyok. Néha szoktam 1 cidert meginni, de mostanában már azt se kívánom.
2020. aug. 22. 12:43
 14/17 anonim ***** válasza:
48%

Akkor gondolom orvost kellett hivni 🤫🤣

2020. aug. 22. 14:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem iszom, de nem tudtam, hogy engem keresel.
2020. aug. 22. 15:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem IBS-em van, csak a bort iszom meg de abból is nagyon max egy üveggel tudok meginni de ehhez is pár óra kell. Ha többet iszok vagy gyorsabban akkor olyan gyomorfàjdalmaim vannak, hogy összekuporodva fekszem a földön és néha még el is sìrom magam annyira fáj. Na nem csak az alkohol csinál nálam ilyet, de most erről volt szó.

Innék én szívesen egyébként, csak hát nem lehet. :D

2020. aug. 22. 17:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten utáltam az alkoholt, már csak a gondolatától is hányni tudtam volna, majd találkoztam a barátommal és szép lassan megszerettete velem az ivást. Mondjuk így is vigyázok, hogy nehogy berúgjak, szóval nem lettem alkoholista, csak tényleg egy-egy buliban felszabadít kicsit.

Bár az is biztos, hogy manapság már nehéz olyan lányt találni, aki nem iszik, mikor még nem ittam, tényleg én voltam az egyetlen ilyen lány a környezetemben, társaságomban.

2020. aug. 23. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!