Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon létezik olyan fiú, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon létezik olyan fiú, aki feleséget akar és nem az a célja, hogy sok lánnyal legyen szexuálisan?

Figyelt kérdés

2020. aug. 21. 16:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
6-os, nem kell ahhoz magasnak vagy gazdagnak lenned, pláne nem izmosnak, hogy barátnőd legyen. Ezt azok a pasik szokták kitalálni mint te, akik nem képesek barátnőt szerezni és ezekre fogják. Persze az is lehet, hogy én élek álomvilágban de az én környezetemben élő csajok teljesen normálisak, és normális srácokkal vannak.
2020. aug. 21. 21:48
 12/13 $$$$$ ***** válasza:

6-os. En 203 cm vagyok es 115 kg(nem köver vagyok csak edzek). Nem momdom magam hú de jo testünek. Mert nem vagyok megelégedve magammal. De az átlagnal jóval jobb fizikumom van. (Azt hogy jokepu vagyok-e nem tudom. De nem erzem magam annak Xd). Oktober vegen ert veget egy komoly kapcsolatom. Azota volt 1-2 futo kalandom és egy hosszabb barátsag extrakkal kapcsolatom. De mar meguntam. Egyik se volt jo. Egyszerüen maga a kapcsolat hianyzik nem a szex...A szex is nagyon fontos. De most megfogadtam hogy csak komoly kapcsolatot szeretnék. Nyilvan ha ugy alakulna lefekudnek egy szimpatikus lannyal kapcsoalt nelkul is. De nem keresek ra alkalmat. Es nem is teszek erte hogy így legyen. Komoly kapcsolatot szeretnék. Mert nem a szex hianyzik a legjobban hanem hogy legyen valakim...

20/F

2020. aug. 22. 01:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen!

Én ilyen vagyok, már évek óta az igazira várok, de még nem találkoztam vele sajnos. Többször lett volna alkalmam szexelni, de én Ő vele akarok csak, testileg-lelkileg a legközelebb kerülni, a teljes szívem szeretetét adni neki.

Sokan hülyének néznek, de ha nem így élnék akkor magamat hazudtolnám meg...

24F

2020. aug. 22. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!