Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, eltudnátok képzelni komoly kapcsolatot egy élsportoló nővel?
Aki nem világos hogy ez mit jelent:
-Sok utazás
-Szigorú elfoglalt életmód
-Nagyon kevés bulizás, alkohol fogyasztás
-Nagyon kevés "félre"evés (Diétától eltérés)
Vékonyabb kisebb termetű férfiak esetében az is érdekelne hogy az izmosabb erősebb test is zavaró lehet e?
Köszönöm a válaszokat.
Mérnökként bármikor legurítok egy-két sőrt...ha kell be is rúgok. Ha úgy tetszik egy hétig pizzán élek. Ezt egy élsportoló nem mondhatja el magáról. Ha jó akarsz maradni minden nap kötelezően jobb kell legyél mint tegnap voltál. Ehhez emberfeletti kitartás kell. Egy mérnök is kell fejlődjön de nem olyan ütemben. Az egyetemen minden nehéznek tűnik de a való életben nem is az. Mérnöknek lenni nem az egyetemről és vizsgákról szól.
"Szerintem a szövegértéseddel bajok vannak"
Ezt nem szeretném kommentálni. Amikor az érvek elfogynak, jönnek a személyes támadások.
Túl vannak értékelve azok a vizsgák...mindenki csak nyavalyog amikor csak kellő odafigyeléssel és egy kis tanulással simán meg lehet szerezni. Bármelyik szakon kell tanulni a vizsgákra nem csak a ménrökin. Nem nagy ügy. Négy nyelvet beszélek anélkül, hogy lenne egy kis affinitásom a nyelvtanuláshoz...de kellő hozzáállással meg tudtam csinálni, élsportoló azonban sosem tudnék lenni az tuti, bármennyit is gyakorolnék.
Mérnökként én is mondhatnám, hogy különleges vagyok de az a tapasztalatom, hogy nem. Mesterképzésen is részt vettem de még mindig nem látom annyira nagy dolognak. De szeretném meghallgatni más tapasztalt mérnökök véleményét is...egyetemistaként nem hiszem, hogy valós képet tud alkoti valaki erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!