Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, eltudnátok képzelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, eltudnátok képzelni komoly kapcsolatot egy élsportoló nővel?

Figyelt kérdés

Aki nem világos hogy ez mit jelent:

-Sok utazás

-Szigorú elfoglalt életmód

-Nagyon kevés bulizás, alkohol fogyasztás

-Nagyon kevés "félre"evés (Diétától eltérés)

Vékonyabb kisebb termetű férfiak esetében az is érdekelne hogy az izmosabb erősebb test is zavaró lehet e?

Köszönöm a válaszokat.

#Sportoló nő
2020. aug. 20. 13:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem mondjuk ha az élsportoló az alap, akkor az élsportoló jobban szenvedne azokon a vizsgákon, mint a síró mérnök hallgatók. Tehát ha azon as zinten nem ördöngős a fizikát érteni, akkor az élsportoló szintjén meg nem ördöngős edzeni. Ennyi erővel.
2020. szept. 4. 23:21
 22/26 anonim ***** válasza:

Mérnökként bármikor legurítok egy-két sőrt...ha kell be is rúgok. Ha úgy tetszik egy hétig pizzán élek. Ezt egy élsportoló nem mondhatja el magáról. Ha jó akarsz maradni minden nap kötelezően jobb kell legyél mint tegnap voltál. Ehhez emberfeletti kitartás kell. Egy mérnök is kell fejlődjön de nem olyan ütemben. Az egyetemen minden nehéznek tűnik de a való életben nem is az. Mérnöknek lenni nem az egyetemről és vizsgákról szól.

"Szerintem a szövegértéseddel bajok vannak"

Ezt nem szeretném kommentálni. Amikor az érvek elfogynak, jönnek a személyes támadások.

2020. szept. 5. 21:26
 23/26 anonim ***** válasza:
Ja, mérnöknek lehet sört inni. Viszont nem lehetsz mérnök, ha nem végeztél el egyetemet. Az élsportoló meg azt nem tudná megtenni. Akkor miért is nehezebb nekik? Azokon a vizsgákon át is kell menni, szeritnem sok sportoló nem tudna. Nem lehet mindennap jobb, mint tegnap. Olyan nincs.
2020. szept. 5. 21:29
 24/26 anonim ***** válasza:

Túl vannak értékelve azok a vizsgák...mindenki csak nyavalyog amikor csak kellő odafigyeléssel és egy kis tanulással simán meg lehet szerezni. Bármelyik szakon kell tanulni a vizsgákra nem csak a ménrökin. Nem nagy ügy. Négy nyelvet beszélek anélkül, hogy lenne egy kis affinitásom a nyelvtanuláshoz...de kellő hozzáállással meg tudtam csinálni, élsportoló azonban sosem tudnék lenni az tuti, bármennyit is gyakorolnék.

Mérnökként én is mondhatnám, hogy különleges vagyok de az a tapasztalatom, hogy nem. Mesterképzésen is részt vettem de még mindig nem látom annyira nagy dolognak. De szeretném meghallgatni más tapasztalt mérnökök véleményét is...egyetemistaként nem hiszem, hogy valós képet tud alkoti valaki erről.

2020. szept. 5. 22:13
 25/26 anonim ***** válasza:
Akkor neked jó. Akiket én ismerek, ott is van szórás, viszont van akinél 10 óra tanulás megy naponta, pedig nem hülye, egész okos. Ő is egyetemista, mint én. Szerintem ha most keresünk egy élsportolót, majd megkérdezzük, hogy mit szeretne inkább, kibírni pizza nélkül, vagy 10 óra tanulás vizsgaidőszakba? Szerintem gondolkodás nélkül inkább pizza nélkül. Én valójában sportoltam kő keményen, tanutam is kő keményen, a tanulás nehezebb volt. Pedig tökre odafigyeltem az étkezésre, 2 hónapig szénhidrátként csak egy pufit ettem naponta, mármint egy doboz pufit. Mégis könnyebb volt, mint a sulis stressz. Szerintem arról, hogy ki mennyit szív az egyetemen, én tudnék most mesélni. És ez nehezebb, mint ahogyan írod, legalábbis sokaknak, ha neked ilyen könnyű, jó neked. Mellesleg a sportolóknak az a "kamu"motivációs szövegük, hogy ezt élvezik, tehát nekik ez nem nehéz. Mondjuk ez annyira igaz, hogy a fizneszversenyző verseny után megy is a mekibe. :D Mindenesetre inkább ez, mint a vizsgastressz, én azt mondom. Csináltam mindkettőt.
2020. szept. 6. 01:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Én értem mit mondasz, mindenkinek más a nehéz. Csak anyit szeretnék kiemelni, hogy neked csak 4 év a szopás míg nekik az egész karrierjük az.
2020. szept. 6. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!