Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Melyik pasi a béna, az átlagos és a szexi?
Eme linken 15 férfi van. Annyi itt a rinyagép, válaszoljanak már. Szerintük ők hova tartoznak, a kiszemeltjüknek mi az ideálja, miért szidjuk a nőket, meg az elvárásaikat?
Csajok, nektek ki offos és ki vonzó innen?
Aki tetszik: 3, 6, 7
Aki semmiképpen sem: 1, 4, 10, 11, 12
Aki nem tetszik, de nem lenne azonnali kizáró tényező még: 5, 8, 9
A kettest azért nem raktam sehova, mert alapvetően a "semmiléppen sem" kategória lenne, viszont mégis voltam már halálosan szerelmes ilyen alkatú fiúba, szóval...
Egyébként aki a legjobban tetszik, az a hatos.
Ezt nem értem. Miért "felszínes barom" az, akit megkérdeznek, hogy mi tetszik neki, ő meg megmondja?
Nem az volt a kérdés, melyikbe tudnánk beleszeretni, hanem hogy melyik néz ki jól, melyik nem...
Nekem 2-10 jöhet, (a 4 valahogy kilóg) ha olyan a személyisége..
ha nagyon szeretem, akkor akár az 1-es, 4-es, 11-es is.
Lehet nem vagyok elég felszínes, vagy "túl sokat csalódtam a csini pofikban", de nekem sokkal többet számít az, hogy tudjak rá számítani, megbízzak benne, biztonságban érezzem magam mellette, jól érezzem magam a társaságában.
Persze le lehet pontozni, hogy nemcsak az izomagyúak tetszenek vastag pénztárcával...
23N
Aha, szerintem is az adott szitu dönti el, hogy bejön vagy sem az illető. Így általánosságban az összes jó lehet (azért a 11-12 elég extrém, a dagik nem ennyire extrémen dagik ezen a képen).
De érted, ha a 6-os odajön, szép az arca is, de egy oltári nagy bunkó paraszt, az 1-es odajön, de egy hihetetlenül figyelmes, kedves, humoros srác, valószínűleg az 1-est fogom választani. Akkor is, ha alapvetően testalkatra mondjuk a 6 jobban bejönne.
Plusz a test sokat tud változni pozitív és negatív irányba is. Meg is hízhat mellettem, vagy csak elpohosodhat, ha nem edz.. de ugyanúgy lefogyhat, megizmosodhat.
(Volt olyan pasim, aki mellettem szedett fel 20kg izmot, mert rászokott velem a kondira, aztán már egyedül is ment, elég durván jó teste lett, ahhoz képest is, mint amikor összejöttünk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!