Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 35 éves, megfakult szépségű nő megpróbálhat több
lábon állni a társkeresésben azzal, hogy több pasit
hülyít?
Ennyi elmeháborodottat egy rakáson! Nem titeket írt le a kérdező megfakultnak! Hanem a tapasztalatok szerint 10-ből 9 ilyen jön vele és VELEM szemben is az utcán! Ti most itt veritek magatokat arra hogy ti vagytok az az egy?? Na és? A kérdése nem erről szólt......
2020. aug. 13. 15:54
Az nagy gáz, ha 35 felett azt gondolod magadról, hogy megfakultál. 35 felett simn annyi kapcsolatot szedhettem volna össze amennyit akartam volna-és nem voltam sosem szép, csak érdekes.
2020. aug. 13. 16:11
13+és mindehhez volt 3 kis utánfutóm is:D Szóval szerintem te valamit nagyon nagyon benézel magadon. Megfakult szépség? ki mondja ezt a párod, aki ezzel akarja elérn i, hogy úgymond ne úgrálj?:D Be ne dőlj neki..
2020. aug. 13. 16:13
Lehet hogy a nők 10/9 megfakult, na de a pasik? Milyenek?
Botrányosak! Hogy néznek már ki? Nem mindenki tényleg, de legalább 10/9 nagyon rosszul néz ki. Nemrég volt egy csüngő hasú disznóval randim, sajnos nem látszott ingben hogy ilyen, szex során derült ki csak sajnos, pedig 4 évvel volt fiatalabb mint én, és egy gyereket sem szült. És sajnos sok van ilyen.
2020. aug. 13. 16:14
ez 20 évesen is gáz kérdező, nemhogy öregként 30-as korosztályban...Csak egy vasat tarts a tűzben
2020. aug. 13. 16:43
Ha ennyire öreg a mi korosztalyunk, (ez a 20as években járóknak egy szinte elérhetetlen generáció gondolom,nyugi amúgy,hamar elmennek a 20as évek) akkor jó lenne,ha holnaptól nyugger lehetnék.
2020. aug. 13. 16:51
30 felett már otthon kellene kötögetnetek, meg macskát simogatnotok meg gyerekeket nevelnetek. Nem pedig a társkereséssel foglalkozni.
2020. aug. 13. 17:03
18as.
Így van, elég sokat kotogetek meg a hajamat is becsavarom 😂 anyám ír helyettem,mert teljesen idióta lettem,miota 35 felett vagyok.
A tarskeresest meghagynom a 20as generációnak ,mi már,akik nagyok vagyunk, osszejarunk a felnőttekkel és gruppenben nyomjuk. Ez az élet kedves fiatalság 😂
2020. aug. 13. 17:07
2020. aug. 13. 17:45
LOL. 35 evesen egy edes kislany voltam, 45 evesen meg gyonyoru dog.
Tarskereson meg nem egy lora teszunk fel mindent.
2020. aug. 13. 19:26
További kérdések: