Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdemes instagramon ismerkedni?
Üdv mindenkinek, az lenne a kérdésem hogy mennyire érdemes instagramon ismerkedni :)
Láttam egy gyönyörű lányt (amilyet talán még soha) és megtudtam hogy van instagramja, és arra gondoltam hogy írnék neki, de több dolog akadályoz pl 300E követője van és biztos hogy nagyon sok idióta is ír szegény lánynak, ami miatt attól tartok hogy engem is figyelmen kívül hagyna, illetve kicsit idősebb is tőlem
Lányok... Ti vissza írnátok egy relatíve helyes és normális pasinak ha normális a kezdés és nem d#gni hanem tényleg megismerni szeretne titeket? :)
Mindenki válaszát szívesen fogadom ha valahogy szeretne segíteni :)
Ha valaki az arcom alapján is el szeretne bírálni, annak priviben küldök képet :)
Miért? Ez hülyeség, semmit nem veszít azzal, ha megpróbálja! 😊
Ez teljesen attól függ, milyen típusú a lány, illetve milyen helyzetben van most épp.
Gondolok itt például arra, lehet, hogy van valakije, ezért nem fog nyitni feléd.
Illetve hogy milyen személyiség. Barátnőm szingli, írt neki egy srác, nekem helyes, normális srácnak tűnt, átlagos szöveggel írt rá, hogy szívesen megismerné.
Én ezt úgy fogadtam volna,(ha tetszik/szimpatikus a pasi) hogy igen persze, beszélgessünk, hátha közös nevezőn vagyunk.
A barátnőm... Válaszolni nem akart már erre sem. Miközben meg sír, hogy neki kell egy jó pasi. De esélyt nem akart adni. Rábeszéltem legalább próbálja meg. Utólag mesélte, egy keveset beszéltek, de halálra idegesítette a pasi, és be is fejezte vele. Kérdeztem miért, mit írt? "Semmit, unalmas, idegesített" Ennyi volt a magyarázat.
Semennyire, egy átlag nővel se lehet ott kikezdeni, nemhogy 300E követővel. Érettségi időszakkor, ezért csináltam én anno IG-t, hogy a kiszemelt csajnak ott írjak, mert nyusz voltam élőben, alig írt vissza, majd lerázott azzal, hogy neki fontosabb a tanulás, ja, meg fél évre a Tinder-en csüngött, és lásd, azóta többször láttam már ott és egyszer sem álltunk párba.
Felejtsd el.
Nem lehetsz annyira naiv, hogy feltételezd, egy ilyen nőnek, ennyi követő mellett ne lenne egy überpasija. Az, hogy nyomát sem látod, nem véletlen, a szerencsétlen balek követőjének számát akarja növelni, azok meg nyilván nem akarják látni, hogy van pasija. Térj már észhez!
"és biztos hogy nagyon sok idióta is ír szegény lánynak"...
Hát ebben biztos lehetsz. Hacsak nem vagy rendkívül jóképű vagy nem ordít a képeidről hogy rengeteg pénzed van, még az ingerküszöbét sem fogod elérni. Úgyhogy ne legyél a sok idióta egyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!