Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan húszas éveiben járó szűz pasiról, aki végső elkeseredettségében összejön egy elképesztő igénytelen, csúnya, kövér nővel és a facebook-on megjátssza, hogy ő halálosan szerelmes belé?

Figyelt kérdés

2020. aug. 11. 19:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én lemaradtam valami belsős viccről, vagy mik ezek a válaszok? :D Honnan jöttek a pontos adatok a magasságról és a testtömegről, a német szavak, meg úgy az egész? :D
2020. aug. 11. 20:40
 12/22 anonim ***** válasza:
11 Szerinted egy 170 cm magas 53kg-s nő az kövér?:)
2020. aug. 11. 20:42
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem az, de ki beszélt itt 170 centiről meg 53 kilóról?

"Mit gondoltok egy olyan húszas éveiben járó szűz pasiról, aki végső elkeseredettségében összejön egy elképesztő igénytelen, csúnya, kövér nővel és a facebook-on megjátssza, hogy ő halálosan szerelmes belé?"

Betűhíven bemásoltam a kérdést, és eskü, viccen kívül átolvastam még egyszer, hogy csak én vagyok-e álmos és elsiklottam-e az adatok felett, de igazából egy számsor csak kiverte volna a szememet. Szóval én nem találom itt ezeket az infókat. Honnan vettétek a számokat? Ez a kérdés röviden. Vagy... vagy te vagy az a nő? :D Mert akkor az akkora plot twist, hogy csinálom beteget jelentek és nem megyek be most dolgozni éjszakára.

2020. aug. 11. 20:46
 14/22 Clay Morrow ***** válasza:
36%
Hát ha kibírja undor, hányás nélkül és nem ő maga hajtja el egy idő után a nőt, nem fog undorodni majd magától, elismerésem.
2020. aug. 11. 20:46
 15/22 anonim ***** válasza:

13 *Nem az,

Köszönöm, ennyit akartam tudni:D Arany lélek vagy:D

2020. aug. 11. 20:48
 16/22 anonim ***** válasza:
Dugd meg -kérdező- és akkor már nem leszel szűz.
2020. aug. 11. 20:58
 17/22 anonim ***** válasza:
91%

Azt, hogy még mindig fogalma sincs, hogyan működnek a nők. Minél csúnyább (NAK ÉRZI MAGÁT) egy nő, annál nehezebb meghódítani.

A saját kis férfi agyából indul ki, hogy ha ő reálisan elfogadja, hogy nem szép, akkor hasonló kategóriájú nőket keres.

A nő még frusztráltabb lesz, ha csúnyának érzi magát. Elég csak itt szétnézni, hányan nem válaszolnak még privátokra sem, de naponta nyavalyognak, hogy ők mennyire csúnya lányok és igenis senki nem szerethető őket, a kedvencem, amikor azt állítják, hogy még szexelni is csak öregek meg alkesz segédmunkások akarnak velük, más nem. De privátra egyáltalán nem valaszolnak, esélyt sem adnak az ismerkedésre.

2020. aug. 11. 22:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Volt ilyen ismerősöm.Gáz,attól,hogy olyan valaki,amilyen,még teljesen hülyét csinálnia nem kellene magából.Egyébként a kövér nőknek még így is 10x több esélyük van partnert találni,mint egy csúnya férfinak.Nem kell ennyire a szextől függni..hosszútávú kapcsolat úgysem lesz belőle.
2020. aug. 11. 22:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Az ilyen kapcsolatoknak nincs nagy jövője. Még egyedül is jobb lenni, mint olyas valakivel összejönni, aki nem tetszik neked. Nem kell a szüzesség miatt elkeseredni, nem verseny, még akkor sem az, ha ezt éreztetik veled. Szüzesség nem gáz, inkább az, ha valakivel elkeseredettségedben összejössz, ilyet ne csinálj, mert ártasz neki ezzel, és neked se lesz jó! Engem is megkísérelt többször ez a gondolat, de sose vetemedtem arra, hogy azért jöjjek össze valakivel, mert még szűz vagyok, és essek már túl rajta. Később jöttem rá arra, hogy semmi rossz nincs ebben.
2020. aug. 13. 17:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Igaza van az összes előttem szólónak abban, hogy nincs értelme ilyen "kapcsolatba" belemenni. Viszont én is ebben a cipőben járok (szűz, elkeseredett férfi vagyok), és állandóan azt kapom, hogy nem vonzó, kövér, lehetőleg eltartót kereső nőket kell keresnem, mert náluk van esélyem. És akkor most mi van? Nem ellentmondásos egy pöppet ez? Ha én összejövök egy olyannal, akihez hozzáérni sem tudnék fintorgás nélkül (és itt még csak szexre sem kell gondolni, hanem kézen fogva járásra, ölelésre, csókra), akkor megfogadtam a tanácsot; viszont ezzel egy időben mégis én vagyok a rohadék, mert átverem a nőt, meg különben is: nincs értelme. Érthetetlen.
2020. aug. 13. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!