Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves korukra miért van a legtöbb nőnek komplexusa?
Kompenzál + játszmázik az összes folyamatosan. Ha nem mondja nekik valaki naponta 3x, hogy ők szépek, mi több a legszebbek, akkor lelkileg összeomlanak. A legtöbb gyűjti a közösségi oldalon és a társkeresőn is a lájkokat, mintha ezen múlna az élete. Kisminkelik magukat csak azért, hogy legyen aznap is content a közösségi oldalon, mert akkor jön a visszacsatolás, és akkor már elhiszi, hogy ő szép. És mindezt tényleg intelligenciától függetlenül teszik. Ahelyett, hogy keresnének egy normális párt, álmokat kergetnek és gyűjtik a semmit nem érő visszacsatolásokat (like, üres bókok).
A legtöbb férfi is komplexusos lesz, de szerintem ők pont 25 után, amikor ezek a komplexusos nők meghurcolják őket párszor.
"Ezért van annyi sok férfi, aki még 35 évesen is nőtlen és esze ágában nincs megházasodni."
Bár még messze vagyok a 35-től, de valóban eszem ágában sincs megházasodni. Mert nincs kivel. Nem azért mert a világot a lehető legtovább akarom "használni". Én úgy voltam vele, hogy megtaláltam az igazit, akivel leéltem volna az életem, de kiderült hogy ő sem különb. Soha nem akartam kihasználni a nőket, csak megdugni őket, egyejszakás kapcsolatokba belemenni, de pont ezért tartanak lúzernek, nyomoréknak stb. Mindig is csak EGY társra vágytam, akivel fel tudok építeni egy életet. A mai "nőkkel" (inkább lányokkal) ezt nem lehet megcsinálni. Mostmár nem érdekel az egész. Mindenem megvan amit akartam, csak nincs kivel megosztanom.
Hasonlóan érzek, mint a 11-es. Én is vágynék egy társa, de az utóbbi időben mindig az a felállás volt, hogy aki tetszik, az foglalt, akinek tetszem, ő nekem kevésbé. Pedig nem tartom magam hülyének, stabil munkám van, 5 nyelven beszélek, tisztában vagyok a világ történéseivel stb.
Most már annyira elkeserített ez a dolog, hogy egyszerűen semmi nem sikerült magánéleti síkon, hogy inkább minden hétvégén elmegyek az éjszakába és megpróbálok mindig másvalakit felhozni magamhoz. Ami aztán vagy sikerül vagy nem. Nem hazudok senkinek, hogy mit szeretnék, nem hülyítek senkit, hogy nem kell komoly kapcsolat. Kicsit sajnáltatom is magam a nőknek, sokszor beválik, felébred bennük a gondoskodó énjük és így könnyebben rávehetők dolgokra, lesz egy ilyenjük, hogy na majd akkor ők húznak ki engem ebből. Aztán persze, nem ők lesznek a fecske, aki nyarat csinál.
Szerencsére most találtam egy lányt, aki csak szexelni szeretne, így a testi szükségletek meg vannak oldva (meg rajta kívül van még 2 ilyen tartalékban, őket is néha áthívom vagy én megyek át).
Tartsatok akárminek, nem rögtön jutottam el idáig, hogy elveszítsem a hitem, érdeklődésem a komoly párkapcsolat témában.
Ezek szerint a mai nők csak dugni akarna?
Én meg kapcsolatot szerettem volna.
22 éves vagyok ugy sokak szerint ki kellene élni magamat,ami ilyen érzékeny típusú emberként mint én vagyok nem egyszerű, na meg honnan szerezzek tapasztalatot?
Honnan tudjam meg ki akar csak szexet?
Valaki tudna adni tanácsokat?
Mi kell egy sima szexhez? ha már kapcsolatot kevesen keresnek.
Hogyan lehet olyan lányt-nőt találni akivel testileg ki tudjuk elégíteni egymást?
Esetleg egy vacsora belefér még vagy az már túlzás?
Legyetek szívesek segítsetek,mert ez így annyira nem jó.
15-ösnek: igen, 22 évesen ez a dolgod: lemész az edzőterembe, kigyúrod magad. Elmész úszni-futni, hogy szálkás legyél.
És megbаszоl minden csajt, aki hagyja magát. Kiéled magad, hogy ne 30 felett jöjjön el a pánik és ne 50 felett kezdd el sajnálni, hogy nem éltél.
12-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!