Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaza van azoknak akik azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van azoknak akik azt mondják hogy akik fiatal korukban nem tapasztalták meg párkapcsolatot annak később nehéz dolga lesz?

Figyelt kérdés

Mert hogy fiatalon kell tapasztalatot szerezni, hogy el tudja dönteni hogy mi a jó és mi a rossz. Nekem tízen évesként és még most sem a húszas éveim elején sem volt barátnőm. Lelkileg rossz érzés. De én úgy érzem hogy így is el tudom dönteni hogy valaki illik hozzám vagy nem. Biztos vannak dolgok amiben jobb ha van az embernek tapasztalata, de hát így jártam. Amúgy nagyon alkalmazkodó vagyok, de azért érzem azt amikor hülyének néznek.

Én úgy gondolom hogy 17-18 évesen nem lettem volna alkalmas kapcsolatra, túl fiatalnak érztem még magam. Mostmar készen állnék de nincs kivel összejönni.

2020. aug. 1. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
35%
Tizenévesen azért jó kapcsolatban lenni, mert akkor még létezik szerelem. Olyan 25 felett már csak spekuláció van.
2020. aug. 1. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

23 éves vagyok, volt pár barátom, de nekem kellettek a rossz kapcsolatok ahhoz, hogy sok mindent megtanuljak, mert nagyon nem ment nekem. Mára értem el azt a szintet, mikor azt tudom mondani, hogy tudok problémát kezelni és felnőttesen gondolkodni egy kapcsolatban. Persze, még mindig van hova fejlődni.

Egyik legjobb barátnőm 16 éves kora óta ugyanazzal a sráccal van, most 23 évesek, de ők már az elején is mindent meg tudtak beszélni, kevés tapasztalattal is. Ezért úgy gondolom, hogy ez elég emberfüggő dolog.

Lehet, tapasztalat nélkül is simán ugyanolyan jó leszel benne, mint például én többel.

Emiatt ne aggódj, semmiről nem késtél le.

2020. aug. 1. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a párkapcsolat "egyénre szabott" dolog, nem olyan, mint mondjuk a biciklizés, hogy ha egyszer megtanulod, akkor utána a világon bármelyik biciklit tudod hajtani. Ha 16 évesen összejövök Sanyival és mondjuk 3 év múlva szakítunk, attól még nem lesz garantált, hogy 22 évesen jobb kapcsolatom lesz Józsival, mintha előtte senkim nem lett volna.

Inkább az számít, ha valakinek a szociális képességei (vagy bármi más pszichés tényező) miatt nem jön össze fiatalon kapcsolat. Ha ezt nem ismeri fel és nem változtat rajta (akár szakember segítségével), akkor felnőttként is egy nagy, emberi kapcsolatokra alkalmatlan nulla lesz és feleslegesen várja, hogy a szájába repüljön a sült galamb.

2020. aug. 1. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!