Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak vissza a lányok?
Figyelt kérdés
Látom mennyien panaszkodtok, hogy nem válaszolnak Tinderen a lányok. Leírom az én szemszögemből ennek okát, hogy megértsétek. Zárójeles megjegyzés: átlagos lány vagyok, nincsenek fenn retusált vagy filterezett képeim, sem sokat mutatók. Kezdetben minden matchemnek visszaírtam, nem csak 1-2 szót, tényleg aktívan kommunikáltam velük, én is hoztam fel témákat, nemcsak válaszoltam a kérdéseikre. Aki nem írt, de matcheltünk, annak én írtam. Szép lassan összejött 61 ember, akivel folyamatosan beszélgettem, nyilván kialakult bennem egyfajta sorrendiség köztük, de nem akartam bunkó lenni, minenkire egyformán figyeltem. Borzasztó sok időmet elvette a nekik való írogatás, kevesebb időm maradt más tevékenységekre, illetve sokszor azon kaptam magam, hogy holtidőben, mint piros lámpa vagy ebédszünet, wc-re menés stb. is azonnal kaptam elő a telómat és írtam nekik. Egy idő után teljesen beszippantott ez a világ. 19 fiúval találkozóig is eljutottunk, tartós kapcsolatom egyikükkel sem alakult ki (szex igen), legtöbbjük élőben nagy csalódás volt, van, aki a viselkedése miatt, van, aki a külseje miatt. Azóta sokkal szigorúbb szűrőket alkalmazok és pár mondat után lezárom azokkal a beszélgetést, akik unalmasak vagy látom, hogy nagyon nem egyezik a nézetrendszerünk. Remélem így már érthetőek a miértek. Lányok meg tudtok erősíteni, ti is így vélekedtek?2020. aug. 1. 12:52
11/12 anonim válasza:
Nem értem, de tényleg. Egy SZEXPARTNER KERESŐ oldalon, mit vártok?
12/12 anonim válasza:
Nem az eszközt minősiti h mire használják. Ez csak egy ESZKÖZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!