Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják egyöntetűen az itteni nők, hogy ők elolvassák tinderen a pasik adatlapját? Mert szerintem ez kamu.
Felvázolom:
-Képen nem tetszik: balra
-Képen tetszik:
a) elolvasom az adatlapját, szimpi -> jobbra
b) elolvasom az adatlapját, nem szimpi -> balra
c) nincs róla írva semmi -> ha eléggé tetszik jobbra, ha nem annyira, akkor balra.
Férfiként válaszolok.
Figyelj, nem egyszer fordult elő, hogy beleestem ebbe a csapdába, ha lehet így nevezni. Látom sok szöveg, és első rápillantásra nem a klisés szar, erre boldogan felnyitom, végigolvasom, még tetszik is, erre mondom ha csinos, vagy bejön külsőre nekem, akkor már küldhetem a kék csillagot is. Hát ne tudd meg, milyen illúzióromboló és lelombozó volt sokszor ami a szemem elé tárult, és olyankor pöccintek a leggyorsabban balra. Ez van. Azóta megtanultam a leckét, és mindig lecsekkolom az ÖSSZES képét, mert vannak ott is meglepik, van mikor egy rosszabb kép kerül előre és hátramenve tök jók, viszont olyan is, amikor elsőre hű de jó, azt hiszi az ember, aztán a többin pedig nagyon lecsúszik és csak egy nagyon jól sikeredett kép ingatott meg. Konklúzió: csak utána olvasok én is bemutatkozást, ha külsőre stimmel.
De megértem miről beszélsz, viszont ezt nem húzhatod rá ténylegesen mindenkire, de többségére talán igen. Kiderült egyszer, jó pár üzenetváltás után, hogy az illető lány nem ért túl az első képemen elsőre. Másodszorra jött rá, hogy jéé, vannak még képeim fenn.
Na meg amikor az tündöklött a profilomon, hogy: "I don't date giraffes/I don't like towers./Hey, go be fat on someone else's time!", ezek után is simán estek be párok, pedig lehet, főleg az utolsó szemet szúrna jó pár nőnek. (Volt akinek azután miután match-eltünk és rám írt, de csak később vette észre és magára vette, egy tök vékony csaj és emiatt leállt az üzenetekkel, ennyit a nőkről)
Igen. Még volt pár ékes érdekes dolog kiírva és úgy sem zavart sok vizet.
"Nem ha: kiskorú, raver/pasicsaj, kövér/torony, sapioszexuális, bármilyen más generikus bio"/"Ha képeiden ott a pasid, takarodj r*banc, ha xx vagy lil-el kezdődik az előadód száma, automatikusan idiótának könyvellek el." Hogy csak párat még említsek. Talán kiszűrt-kiakasztott a bemutatkozásom pár személyt hasonló személyt, mint te, így jártam, úgyis 10 nőből ha egy túljut az első képen, az már valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!