Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! 29 évesen még soha nem volt barátnőm. Szerintetek kb. mennyi idős lány való nekem, aki nem utasít el, ha erre terelődik a téma és én bevallom az igazat?
Szavaztam a legfiatalabbra, bár szerintem ez nem feltétlen korfüggő, inkább személyiség és életvitel kérdése. Ha olyan lányt keresel, aki hasonlóan konzervatív nevelést kapott, nála szerintem még előny is lehet.
Ha viszont egy összevissza utazó-bulizó, nagyvilági csajt, az ki fog röhögni.
Miért nincs olyan opció hogy nem való neked nő?
Eddig nem kellett vagy nem jött össze ne most találd már ki 30 évesen hogy hirtelen mégis kell.
Szűz maradsz és kész. Segítesz a természetes szelekcióban ki gyomlálni a génjeidet. Ennyi.
#5 látszik, hogy nem érted a játék lényegét. mint ha nyílt lapokkal akarnál pókerezni.
Nem az mondom hogy hazudj, de egy kis játék belefér. Amúgy is unalmas leszel ha mindenre tényekkel válaszolsz.
Mi a kedvenc színed?
kék
mi a kedvenc kajád
pizza
Ez így kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!