Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! 29 évesen még soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! 29 évesen még soha nem volt barátnőm. Szerintetek kb. mennyi idős lány való nekem, aki nem utasít el, ha erre terelődik a téma és én bevallom az igazat?

Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 11:34
A kérdező szavazást indított:
18-19 éves lány
20-21 éves lány
22-23 éves lány
24-25 éves lány
26-27 éves lány
28-29 éves lány
32 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Örülj, ha bárkit is találsz. És ha rám hallgatsz, nem beszélsz a múltadról.
2020. júl. 29. 11:35
 2/13 anonim ***** válasza:
56%
Mi a célod az igazság bevallásával?
2020. júl. 29. 11:35
 3/13 anonim ***** válasza:

Szavaztam a legfiatalabbra, bár szerintem ez nem feltétlen korfüggő, inkább személyiség és életvitel kérdése. Ha olyan lányt keresel, aki hasonlóan konzervatív nevelést kapott, nála szerintem még előny is lehet.

Ha viszont egy összevissza utazó-bulizó, nagyvilági csajt, az ki fog röhögni.

2020. júl. 29. 11:37
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
Ne valld be és kész.
2020. júl. 29. 11:38
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok hazudni. Ha megkérdezi, hogy mióta vagyok szingli vagy hogy hány barátnőm volt, nem akarok a képébe hazudni sem írásban, sem élőben. Nem akarok hazudozni és játszmázni, én nem ilyen vagyok.
2020. júl. 29. 11:44
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
És utána közöld is vele, hogy miért nem volt még soha, hisz 100%, hogy van oka, hogy még nem volt senkid.
2020. júl. 29. 11:48
 7/13 anonim ***** válasza:
48%

Miért nincs olyan opció hogy nem való neked nő?

Eddig nem kellett vagy nem jött össze ne most találd már ki 30 évesen hogy hirtelen mégis kell.

Szűz maradsz és kész. Segítesz a természetes szelekcióban ki gyomlálni a génjeidet. Ennyi.

2020. júl. 29. 11:53
 8/13 A kérdező kommentje:
Évek óta keresek barátnőt, főleg neten, de nem jött össze. Többször előfordult, hogy aki nekem nagyon szimpatikus volt, annak nem kellettem. Nem vagyok szűz egyébként, kedves 7-es hozzászóló, nagyon jó arc vagy.
2020. júl. 29. 11:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy a kora, a személyisége számít. Engem pl egyáltalán nem zavarna önmagában a tény, hogy nem volt még barátnőd, illetve nem vonnék le ebből messzemenő következtetéseket. Kiváncsi lennék az okokra, meg ugyanúgy emberként megismerni, nem erre az egy tényezőre lesarkítva. Aki hasonlóan gondolkodik, annál lesz esélyed, mindegy hány éves. Ahogy az sem korfüggő, hogy kinél kizáró ok ez vagy ki tart emiatt lúzernek.
2020. júl. 29. 12:07
 10/13 anonim ***** válasza:

#5 látszik, hogy nem érted a játék lényegét. mint ha nyílt lapokkal akarnál pókerezni.

Nem az mondom hogy hazudj, de egy kis játék belefér. Amúgy is unalmas leszel ha mindenre tényekkel válaszolsz.

Mi a kedvenc színed?

kék

mi a kedvenc kajád

pizza

Ez így kiábrándító.

2020. júl. 29. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!