Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag alatti nem helyes férfiként valóban csak átlagos barátnőm lehet ha nincs sok pénzem?
Elég csúnya alacsony férfinak mondanak.
Mostani barátnőm kb. ilyen szintű, ilyen nálam jobb nő a dumám miatt simán összejön... de nem ilyenre vágyok..
Hanem ilyen nőre..
Az a baj hogy hivatásom van, ami fontos nekem.. de így csak 200 ezer a nettó jövedelmem..
Ez a nő aki csajom hát aranyos meg vékony nem kövér és már családot akarna de én jobb nőre vágyok
7.
Mondjuk olyan viszont van, amikor azért jön össze valakivel - főleg tinikre jellemző - mert ezzel akarja felkelteni X figyelmét, vagy épp szakítás után bosszantani akarja. Ennek mi értelme?
Természtesen fordított nemekkel is ezer ilyen hülyeség van, de ez nem egy nemtől függő dolog. Az én problémám nem is ez, hanem az, hogy egyik esetben megértő a "nép" másik esetben elítélő. Miért? Ugyanazon dolog ugyanazon elbírálás alá kellene, hogy tartozzon. Bár nagyon sok dolog mutatja, hogy ez az élet más területein sem működik, valahogy azonos bűnökért enyhébb ítélet jár annak aki fizet a bíróságon, előveszi a faji kártyát vagy ilyesmik. Pedig minden tett azonos elbírálást kellene, hogy kapjon, függetlenül az elkövető nemétől, bőrszínétől, nemi identitásától stb.
11. és 14.
Ezen felesleges "ki a jobb" játékot játszani, mert ez nem egy nemtől függő dolog, mindkét nemnél megtalálhatóak az ilyen suttyó elemek, a probléma ott kezdődik, hogy mindkettő benyögi, hogy az ő csapata "jobb" és "bezzeg a másik" - erről írtam korábban, hogy emiatt mennyire más-más elbírálás érkezik egy adott dologra - van ahol az egyik, van ahol a másik előnyére. Pedig ezt nem szabadna, mert azonos tett és elv, azonos elbírálást kellene, hogy érjen 1-1 kivételes területet ahol fizikailag lehetetlen azonosan bírálni.
16.
Na igen, csak valahol mégis mi járunk legrosszabbul, mert benne van a paklikban, hogy ez egy örökké tartó várakozás lesz. Én megértem - mindkét nemnél - azokat akik nem várnak tovább egy idő után. Persze ettől még - mindkét esetben - undorító a dolog - de a legtöbb emberi kapcsolat (rokoni, munkahelyi stb.) elég sok mögöttes, sunyi dologgal van megfűszerezve, így ez a példa csak azokkal egyenértékűen undorító.
A baj az, hogy a férfiak a férfi ilyen viselkedését nézik el a nőét nem, a nők pedig a nőét igen, a férfiért nem. Pedig vagy mindkettőt elítélni vagy - ha nekik belefér - "támogatni" kelleniük, mert az alapelv ugyanaz.
Ez olyan, mintha X ország X ország életébe történő katonai beavatkozása el lenne ítélve, Z ország ugyanolyan beavatkozása pedig nem... Na várjunk csak! Ilyen is volt már a történelemben, ahol az egyik állította, hogy ők csak "védeni" mentek, bezzeg a másik elnyomó, a másik fél pedig ugyanezt adta elő, csak fordítva. A szövetségesek meg érdekeiktől függően szopták be az egyik oldal hazudozását. Ez történik itt is.
Kérdező, te egy orbitális gyökér vagy, nem pedig "rendes pasi".
(Remélem, kamu a kérdés amúgy.)
18.
Valószínűleg az, bár én a képeket nem néztem meg - gondolom valami modell vagy ribi van "átlagosnak" beállítva, ahogy az ilyen kamuk alatt általában lenni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!