Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öreg nők, Ti összejönnétek egy jóval fiatalabb 18-20 éves sráccal?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha csak szexre kellene? Az ilyen fiatal fiúkba még tombolnak a hormonok és potenciában is tudják azt nyújtani amire egy kiéhezett öreg nőnek szüksége lehet. Meg nekik amúgy is már nagyobb és leharcoltabb a nunijuk, szóval kell is oda a potencia rendesen.. Vagy tévedek?2020. júl. 26. 04:19
21/24 anonim válasza:
Szociális otthonban dolgozom,itt vannak öreg nénikék. Ők valóban öregek. Én negyvenesként nem érzem magam annak. Ja,és párom is van.
22/24 anonim válasza:
Valld be hogy idős ffiak kellenek neked,szàdban akarod èrezni a bohòcot
23/24 anonim válasza:
Öreg nők? Ezt én 22 évesen pasiként is sértőnek érzem :D hogy várod el, hogy egy érett gondolkodású nő ,,bevaduljon" attól hogy leöregezed vagy szexuális tárgyként tekintesz rá? Igen, vannak idősebb nők, akik jók kijönnek a fiatalabb pasikkal és van aki szexet keres, de azt se úgy képzeld el, hogy rairsz, hogy szexi vagy, szexeljünk ő meg 10 perc múlva nedves bugyival vár téged. Nekem volt egy ,,szexkapcsolatom" egy tőlem 20 évvel idősebb nővel, de azért írtam idézőjelbe, mert nem csak annyi volt. 3 hónapon keresztül tartott, de a munka miatt kevés időnk volt, neki ott voltak a gyerekek, nekem a saját problémáim, így napi szinten beszélgettünk mely dolgokról, tartottuk a kapcsolatot, de az idő miatt a szexnel több nem fért bele az időnkbe. Aztán vége lett. Jelenleg párkapcsolatban élek szintén egy idősebb nővel, de ez itt nem csak szex hanem érzelem is, szerelem. Azért is kerestem ebben a korosztályban mert sajnos az én generációm (20-on évesek) többsége olyan gyerekes mint ez a kérdés, nem csak a pasik de lányok terén is(tisztelet a kivételnek) úgyhogy amíg nem érsz meg fejben, ne nagyon reménykedj ilyen kapcsolatban. Bár ilyen szöveggel szerintem az értelmesebb fiataloknál sem érsz célba. Én szurkolok, hogy megtaláld önmagad, anélkül semmi sem fog menni.
24/24 anonim válasza:
sírni fogsz még a "gyerekes" nők után amikor rájössz hogy milyen baxott unalmas a "komoly" élet és hogy semmi előnye sincs a saját nemlétező önbizalmadon kívül, és mivel te képtelen vagy erre majd kelleni fog valaki hogy megmutassa milyen is az igazi élet. Csak nehogy túl későn jöjj rá és inkább kinyírod magad mint elviseld a fos életet amit alkottál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!