Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a társkeresőkről a nők?
Figyelt kérdés
Persze vannak, de messze nem olyan létszámban mint a 30 alatti férfiak.
Alapesetben kb minden egyedülálló férfira jut egy egy nő. Az 1%-al több férfi van a világon, ezért van 3-5x férfi többlet a társkeresőn conteokban nem hiszek.
Miért nem használnak az egyedülálló nők társkeresőt (feltételezve azt, hogy egyébként nem szeretnénk egyedül maradni)?
2020. júl. 21. 08:01
2/13 anonim válasza:
Azért, drágaság, mert ezeken a felületeken túlnyomórészt a társadalom legalja tömörül. Azokkal meg senki sem szeretne összefutni még virtuálisan se.
3/13 anonim válasza:
Amelyik nő egy kicsit is normális, az pillanatok alatt talál magának férfit a való életben. Társkeresőkön a női nem legalja gyűlik össze.
5/13 anonim válasza:
4: Pedig de, a 3-as jól írja. Egy csaj társkeresőzött az ismeretségi körömből, de ő rá is szorult szegény... Tudom, most jön majd, hogy nem reprezentatív minta. Tényleg nem. De akármerre járok, valamire való nők és férfiak mind kapcsolatban vannak, és a nőknél még így is állandóan próbálkoznak. Akinek nő létére társkeresőt "kell" használnia, azzal valami baj van. Írom ezt nőként, olyan nőként, akinek szintén ez lenne az egyetlen lehetősége, nem véletlenül...
6/13 anonim válasza:
Mert rettenetes, borzalmas férfiak IS aktívoskodnak ilyeneken. Néhánnyal elég összefutni hogy az élettől is elmenjen a kedve a delikvensnek. Hiába van sok normális, de a negatív lehúzó kötözködő vallató vádaskodó emberek tönkreteszik, rosszabbak mint a péniszfotó küldő perverzek, azokról legalább elsőre látszik milyenek, ezekről meg nem.
7/13 anonim válasza:
Mert tàrskereső oldalakra csak "szerencsètlen" emberek regisztràlnak. Èlőben kell nagy fiúnak/lànynak lenni nem 250 km-re kell jàtszani az eszed.
8/13 anonim válasza:
5-ös nekem sok jó fej barátnőmről derült ki hogy társkeresőről szerzett férjet, de ez még kb 10 éve volt mikor még kb hasonló volt a nemek aránya és nem volt ekkora nőgyűlölet. Nekem végül életben lett szerencsém, de hamarabb is leiratkozhattam volna nincsenek jó élményeim a netes verzióról.
9/13 anonim válasza:
5# Nem igazán értem ezt a hülyeséget, hogy aki neten keres párt az mind selejt. Akkor azok is mind selejtek akik neten fizetik a számlát, rendelik a kaját, beszélgetnek a barátaikkal, intézik az üzleti ügyeiket, stb?
A társkereső csak egy módszer, hogy összekapcsoljon embereket, ugyanúgy mint egy vakrandi, táncest, kirándulás, stb. Nem kell többet belemagyarázni mint ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!