Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan miért akarnak minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért akarnak minden áron kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Sokan ha vége egyik kapcsolatuknak akkor annyira küzdenek hogy minél előbb találjanak mást. Ennyire rossz lenne egyedül lenni?

Én eddig mindig csak egyedül voltam, szóval nem tudom milyen kapcsolatban lenni, elhiszem hogy jó dolog, de én egyedül is elvagyok.

Leginkább a fiatalabb korosztályra gondolok. (20-25év)

2020. júl. 19. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Addig nehez rajonni hogy mennyire jo egyedul amig az ember nem kerul egy olyan kapcsolatba ahol megmondjak hogy mikor hol mit csinaljon, ideoda rangassak stb...
2020. júl. 19. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Akinek az egyénisége és a személyisége olyan az remekül elvan párkapcsolat nélkül, értelmesen el tudja foglalni magát egyedül is. Nem ragaszkodik görcsösen egy akármilyen kapcsolathoz csak azért hogy ne legyen egyedül. Viszont sokszor éppen ezzel a magabiztossággal sikerül bevonzani egy partnert.

Más viszont kapcsolat függő: kell hogy legyen valaki akivel el tudja tölteni a szabadidőt, kell valaki aki dönt helyette vagy segít dönteni... és kell hogy lássák a környezetében hogy ő igenis kell valakinek,képes "összehozni" egy kapcsolatot. Az, hogy ez korántsem az igazi és nem túl jól működik kevésbé fontos mint a látszat.

2020. júl. 19. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Mert félnek egyedül lenni, a társadalom azt várja el hogy mindenkinek legyen párja, mert ha nincs az milyen ciki..

Én is nagyon szeretnék párkapcsolatot, de azért annyira nem hogy akárkivel beérjem. Inkább vagyok egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

2020. júl. 19. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert képtelenek egyedül lenni, nincsenek kibékülve saját magukkal sem és szinte mindig más embertől várják azt, hogy rendbejöjjön az életük.
2020. júl. 20. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!