Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért akarnak minden áron kapcsolatot?
Sokan ha vége egyik kapcsolatuknak akkor annyira küzdenek hogy minél előbb találjanak mást. Ennyire rossz lenne egyedül lenni?
Én eddig mindig csak egyedül voltam, szóval nem tudom milyen kapcsolatban lenni, elhiszem hogy jó dolog, de én egyedül is elvagyok.
Leginkább a fiatalabb korosztályra gondolok. (20-25év)
Akinek az egyénisége és a személyisége olyan az remekül elvan párkapcsolat nélkül, értelmesen el tudja foglalni magát egyedül is. Nem ragaszkodik görcsösen egy akármilyen kapcsolathoz csak azért hogy ne legyen egyedül. Viszont sokszor éppen ezzel a magabiztossággal sikerül bevonzani egy partnert.
Más viszont kapcsolat függő: kell hogy legyen valaki akivel el tudja tölteni a szabadidőt, kell valaki aki dönt helyette vagy segít dönteni... és kell hogy lássák a környezetében hogy ő igenis kell valakinek,képes "összehozni" egy kapcsolatot. Az, hogy ez korántsem az igazi és nem túl jól működik kevésbé fontos mint a látszat.
Mert félnek egyedül lenni, a társadalom azt várja el hogy mindenkinek legyen párja, mert ha nincs az milyen ciki..
Én is nagyon szeretnék párkapcsolatot, de azért annyira nem hogy akárkivel beérjem. Inkább vagyok egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!