Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valószínűleg azért nem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínűleg azért nem kellek egy férfinak se mert nagyon kancsal vagyok?

Figyelt kérdés

2020. júl. 19. 19:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Nekem volt már kancsal barátnőm, szóval nem lehetetlen.
2020. júl. 20. 09:42
 12/20 anonim ***** válasza:
48%

Őszintén, simán lehet. Mindenképp nagy hátrány, hiszen az egész megjelenésed, tekinteted komikus lesz tőle.

Én semmiképp nem törődnék ebbe bele, megműttetném újra.

2020. júl. 20. 14:42
 13/20 anonim ***** válasza:
29%
Biztos, hogy nem fogsz kelleni nekik ezzel a hibával, ennél sokkal kevesebbet se néznek el, higgyj nekem.
2020. júl. 20. 14:44
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
Ismerek nem egy kancsal nőt, akinek normális férje, gyereke, családja van.
2020. júl. 21. 19:13
 15/20 anonim ***** válasza:
46%
Amúgy kicsit én is bekancsulok, ha elfárad a szemem, pl sokat olvasok. De ettől függetlenül tetszem a pasiknak. Féloldalas frufruval lehet leplezni, mikor nagyon zavar.
2020. júl. 21. 19:16
 16/20 anonim ***** válasza:
44%
Volt osztálytársam (csaj) is nagyon kancsal volt mindig, most is az és férjnél van, 2 gyereke van. Bármennyire is közhely, úgy tűnik, nem minden a külső manapság sem szerencsére. Az tény, hogy nem fogsz mindenkinek tetszeni, de ez ne keserítsen el, biztosan megtalálod te is a párod.
2020. júl. 22. 14:00
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Szemeid kereszttüzében égnek a férfiak? Lehet ez a baj!
2020. júl. 22. 17:25
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán lehet ettől párod, egy normális ember nem azt nézi! :)
2020. júl. 23. 05:30
 19/20 anonim ***** válasza:
30%
Most melyik szemedbe nézzek először? :)
2020. júl. 23. 08:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Aki itt poénkodik, az egy tízes skálán kb. mekkora bunkó?

Szegény ideír, mert el van keseredve, de egyesek csak tovább szekálják! Ráadásul egy olyan dolog miatt, amiről rohadtul nem tehet. Mert ugye a kövéreket szokták azzal alázni, hogy azért zsírdisznók, mert sokat zabálnak, na de egy kancsalság?! Arról hol tehet bárki is? És ha a gyereked lesz majd kancsal és elcsesznék a műtétjét? Neki is azt fogod mondani, hogy húzzál inkább zsákot a fejedre, kislányom?!

2020. aug. 3. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!