Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi esetében általában gáznak tartják, ha még otthon lakik és nincs saját lakása, akkor a nőknél miért nem?
Figyelt kérdés
Én a környezetemben több nőt ismerek, aki még otthon lakik, mégse szólja meg őket ezért senki. Bezzeg egy pasinál egyből jön a "mamahotel"-es cikizés.
Miért a pasitól várják el, hogy legyen lakása a 21. században, amikor már a nők is dolgoznak kb. hasonló bérekért?
2020. júl. 19. 14:50
12/15 anonim válasza:
Senkinel nem gaz onmagaban, az indok a lenyeg es a korulmenyek. Pelda, ismerek ket testvert, felnott ferfiak, otthon elnek, az egyik ugyeket intez, viszi a haztartast mert anyuka beteg, foz, takarit, dolgozik, minden amit egy felnott ember megcsinal. A masik egy vajas kenyeret keptelen maganak megkenni, munka utan beul a gep ele es hajnalig jatszik, lofszt se csinal. Nyilvan a masodikkal nem jonnek ossze. Az elsovel nincsen baj.
13/15 anonim válasza:
Szerintem fontos a kor is. Na, most én pl nem várom el egy huszonévestől, hogy saját háza legyen, albérletre pazarolja el a pénzét, ha megteheti azt, hogy otthonról, aka a szülei otthonából jár el dolgozni és a fizetésének X %-át beadja a közösbe, a többit meg félre teszi. De egy 40-50 évestől azért már elvárja az ember, hogy ne a nyugdíjas szülein élősködjön, legyen már minimálisan önálló. És most nem tettem a nemek között különbséget.
14/15 anonim válasza:
13.-nak.
"De egy 40-50 évestől azért már elvárja az ember, hogy ne a nyugdíjas szülein élősködjön, legyen már minimálisan önálló. És most nem tettem a nemek között különbséget."
Az miért élősködés, ha valaki velük lakik és pénzt is rak a családi kasszába?
15/15 anonim válasza:
14. Ez nem élősködés, amit te mondasz. De a szüleikkel élő felnőttek több mint fele egyetlen forintot sem rak a családi kasszába. Nem fizet se az általa fogyasztott rezsiért, ételért, szolgáltatásokért (mosva van rá, főzve, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!