Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha Ryan Gosling fogná meg feneketeket az is szexuális zaklatás és MeToo, vagy ott szerencsésnek érzitek magatokat?
"De hol húzod meg a zaklatás határát? Hozzá ér a kezedhez? Buliban tánc közben a derekadra teszi a kezét? Esetleg kicsit lejjebb csúszik a keze? Vagy csak úgy megfogja a fenekedet?"
Nekem ez mind zaklatás. Akár Ryan Gosling csinálja (aki mellesleg nekem mint férfi külsőre nem jön be), akár más. Ahogy az egyik válaszoló írta példázva másik oldalról a szép lány és 50 kancigó esetét: egyből nem teszi vonzóvá számomra a férfit ez a fajta viselkedés.
Viszont ismerek olyan nőt, akinél ez belefér, hogy megfogják a fenekét.
"A másik probléma ezzel, hogy így is az a bajotok a férfiakkal, hogy "töketlenek, határozatlanok". Akkor milyen a tökéletes viselkedés egy férfi részéről?"
Páromnak eszébe sem jutna egy nő fenekét fogdosni. Nekem sem úgy udvarolt, hogy megfogta a seggem. Számomra ettől (is) ő férfias.
De ez én vagyok. Ha Seggfogdosós Józsika találkozik Könnyűvérű Jucikával és így meg tudja hódítani, akkor ők élhetnek boldogan együtt. Zsák a foltját, ahogy mondani szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!