Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Eddigi életem legszarabb éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddigi életem legszarabb éve van pasifronton. Lenn leírom a kudarcaimat. Ilyenkor nagyon rossz romantikus filmet néznem, mert szinte fizikailag fáj a szívem. Rátok hogy hat a romantikus film, mikor nem vagytok boldogok?

Figyelt kérdés

2020 Szilveszter éjjelén megismertem egy srácot, a kapcsolatunk másfél hónap után véget ért, mert közölte velem az exe, hogy a srác visszajár hozzá dugni heti háromszor. Mikor rákérdeztem exemnél, nem tagadta. Megdöbbentő volt. Korábban még sosem csaltak meg, hát szar érzés.

Március elején megismertem valakit, aztán ahogy életbe lépett a koronakorlátozás, nem randiztunk többé. Szép lassan teljesen elhidegült tőlem, nem írt, nem keresett, és ez fájt, mert különlegesnek tűnt. Végül elengedtük egymást.

Nyár elején ismertem meg egy srácot, akivel olyan szinten összeillőnek éreztem magam, mint már jó ideje senkivel. Üdítő volt a társasága, és ő is szomorúan döbbent rá, hogy nagyon szeretne velem lenni. Hogy miért volt szomorú emiatt? Mert hogy ő külföldre költözött a szüleihez, csak a korona miatt csúszott el nyár elejéig a költözése. Június vége előtt elhagyta az országot, még egyszer beszéltünk, érdeklődtem minden oké-e, azóta semmi. Fú, az ő költözése miatt többet sírtam, mint a megcsalós hülye gyerek, vagy a nem tudunk randizni ezért elhidegül tőlem gyerek miatt... Azt hiszem, köztünk nagy szerelem lett volna.

Azóta szingli vagyok. Ma volt egy srác, akivel flörtölős lett a hangulat, de aztán közölte, hogy a barátnőm az kb. az álomnője, szóval...

2020. júl. 18. 03:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

Átlag férfiak évekig küzdenek a semmiért, vagy hogy közöljék velük a lányok, jajj de jó barátok vagyunk.

Küldök egy 100as papírzsepit, ne legyél szomi...

2020. júl. 18. 09:27
 12/17 The Dead and Dreaming ***** válasza:
100%
Én nem nézek romantikus filmet, mert nem szeretem őket. Egy kettő van amit igen. Például az About Time. De alapvetően nem az én műfajom. Nekem is sokszor törték össze a "szívem", de ma már ott tartok, hogy nem érdekel, ha rossz történik csak elfogadom, mert annyira megszoktam.
2020. júl. 18. 09:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

pfff... 2 éve semmi közöm nincs egy férfihoz sem, mert egy ember 2 éve úgy megfogott hogy alig bírom elengedni... azóta kedvem sincs senkihez..

irigyellek, hogy pár hónap alatt 3 férfihoz is közel tudtál kerülni, nekem ez nem menne...

2020. júl. 18. 10:34
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

Hallod, hogy lehet ilyen rövid időn belül váltogatni a férfiakat?

Csak így belegondolok, hogy neked elég egyetlen hónap, hogy feldolgozd az előző kapcsolatodat, és érzelmileg tiszta lappal tudj indulni, majd összeismerkedj valaki teljesen mással, és kialakíts egy kellően mély viszonyt a szexuális együttléthez...

Amúgy meg vigasztaljon a tudat, hogy az átlagférfiak meg csak kínlódnak és szenvednek azzal, hogy legalább egy randi összejöjjön.

2020. júl. 18. 10:43
 15/17 anonim ***** válasza:
72%
Ha neked ez a legszarabb éved... Én már kb 2 éve randimeghívást se kaptam. Nem hogy ilyen közel kerüljek 3 pasihoz is fél év alatt.
2020. júl. 18. 11:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Frusztráló oehet hogy egymás után 3 lehetőség ugrott de azért ne csinálj már belőle ekkora tragédiát, nagyon gyerekes. Ha fel év alatt 3 próbálkozó volt, 1-2 hónap múlva már vidáman elleszek a negyedikkel
2020. júl. 18. 11:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Értem a válaszaitok üzenetét.
2020. júl. 18. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!