Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lepődnek meg annyian,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lepődnek meg annyian, hogy sok férfi nem akar komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A környezetemben jó párszor látom, hogy fiatal, rendben lévő srácok csajozgatnak és ezzel tök jól elvannak. Sőt, már kevésbé jó srácok is inkább csak lazára hajtanak.

Ezzel szerintem nincs semmi gond, nőknél is azért akad ilyen. Viszont, sok csaj ismerősöm panaszkodik, hogy nem találnak "normális" srácot, ami lényegében mindig azt jelenti, hogy ilyen srácokat akarnak befűzni vagy náluk sokkal jobbakat.

Én is voltam hasonló helyzetben. A lánnyal csak haverkodtunk, aztán lett szex is. Az elején nyíltan arról volt szó, hogy barátság extrákkal lesz. Aztán, kiborult, hogy én húzom és akkor miért nem akarok többet...

És az egész sztorihoz az is hozzátartozik, hogy ezek a lányok önmagukban annyira érettnek sem tűnnek. Nem tudják belőni, hogy mit akar a másik srác, hogy mit tudnak nyújtani és ezért mit várhatnak el.

Szóval, miért alakult ez ki? Tényleg ennyire nehéz 1-2 eset után levonni a következtetéseket és tanulni? Ha valóban érettebbek és komolyabbak a nők a korosztályuknál, akkor ez miért van? És ha az érzelmi intelligenciájuk is annyival fejlettebb, akkor mik ezek a meglepődések?

2020. júl. 12. 17:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"#1: Ez mindenre lehet válasz, jogos!"

Ezt a meglátásodat a konkrét példádra értelmezve, van egy nő, akinek eredetileg megfeleltél kötetlen szexkapcsolatban, egy idő után viszont már el tudna veled képzelni többet is - ebből szerinted levonhatjuk azt a következtetést, hogy nem eszes.

Hát lehet, hogy igazad van, és buta szegény, ha többre alkalmasnak tart annál, hogy időnként szexeljetek.

A kérdés az, hogy ez rólad vajon mit mond el.

2020. júl. 12. 19:22
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

A férfiak aton 10%-a nem akar komoly kapcsolatot, akiklrt a nők 100%-a sóvárog. Miért is akarna? Lássuk be, ha nem akar valaki gyereket akkor sokkal sokkal könnyebb és izgalmasabb hetente új csajt befűzni, mint egy mellett kitartani hosszú ideig. Mindig új, izgalmas,kevesebbet kell rá költeni, nem kell nyaralni vinni.

Ugyan itt, 32-35 éves nők mit gondolnak, hogy ők MÉG nem akarnak gyereket? Naugye...

Ész és logikus gondolkodás hiánya eljuttatta a 21. századra ide az emberiséget.

2020. júl. 12. 19:24
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

Vagy azért lepődik meg mert igen, nem nyílt lapokkal játszott a másik vagy mert tényleg nem túl okos a csaj és álomba ringatta magát, mint a te sztoridban.

Amúgy nem értem mi ez a nagy kiborulás... Ha nyílt lapokkal játszik a pasi, hogy nem akar komoly kapcsolatot, had élje már úgy az életét ahogy jónak látja :D És az hogy 22-23 évesen így érzi jól magát nem jelenti azt hogy 28 évesen ne szeretne majd egy komolyat vagy ne lenne majd egy olyan nő aki annyira megfogja, hogy lehorgonyozik nála. Én nő vagyok és nekem is voltak könnyed kapcsolataim, rövidebb és hosszabb is, korrektek voltunk egymással, nem hitegettük egymást, én is tudtam, hogy ez nem egy komoly kapcsolat és nem is lesz az meg a másik is. Akitől netalán komolyat szerettem volna ő meg nem, azt elengedtem, mert nem akartam szenvedni. Mostmár komolyat szeretnék és ha lesz olyan akivel el tudom képzelni akkor lesz. Nem olyan bonyolult ezt megérteni szerintem. Én jól éreztem magam a laza kapcsolatokban is és szerintem a másik is akármilyen hihetetlen ez :D és ezek ellenére vágyom komoly kapcsolatra és alkalmas is lennék rá, csak nem találtam erre megfelelő embert.

2020. júl. 12. 19:26
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
4es vagyok: kérdező, ha neked nehezen emészthető a magyar nyelv és ami mögötte van, az nem mások hibája, hiába h.nyod ezt össze-vissza. Maradj ilyen, amilyen vagy, ezen az érzelmi szinten, nincs szükséged többre :).
2020. júl. 13. 00:00
 15/17 A kérdező kommentje:

Wow... Gondoltam, hogy ezen az oldalon biztosan lesz valaki, aki behisztizik, de ilyen szintű válaszokra nem számítottam.

Szóval, tisztázzunk pár dolgot:

- Attól, hogy valakinek van olyan időszaka, hogy nem akar komoly kapcsolatot, később még akarhat. Sehol sem azt írtam, hogy ezek a srácok soha nem akarnak majd. A "nem lesz később sem normális kapcsolatok" hozzászólók amúgy mit akartak közölni, azon kívül, hogy láthatóan érzékenyen érintette őket a téma és frusztráltak? Megyek és szólok a tesómnak, aki nagy csajozó volt és 32 évesen nyugodott le, hogy dobja már ki a feleségét és a gyerekét, mert itt gyk-n pár frusztrált nő kiakadt rá.

- Azt sem írtam, hogy ezek az emberek vagy én feltétlenül csak szexet akarnának. Igen, van, akitől csak azt akarnak az emberek, mert csak annyit tud nyújtani.

- Azt sem írtam, hogy ezek a srácok hazudnak. Direkt nem azokról kérdeztem, akik komolyat ígérnek, de nem akarnak többet.

Azért köszönöm a válaszokat. Ezek között az ismerőseim között sok olyan van, aki amúgy nyitott lenne kapcsolatra, csak nem találnak elég színvonalas nőt. A válaszok szintjéből látszik, hogy tényleg nehéz a dolguk, mert elég sok válaszoló olyan szinten mozog, akivel értelmes férfi nem erőltetne szexnél többet. (Kétlem, hogy az érintettek magukra ismernének.)

#6: Nem szerencsétlenek és nem csodálkoznak semmin. Szerencsétlen maximum te vagy.

#8: Freudi behatás volt arról, hogy mennyire tud téged frusztrálni egy egyszerű kérdés.

#9: Oké. Ez is egy szint. Írni sem tudsz és a kérdésre sem válaszoltál.

#10: Köszönöm, hogy te legalább a kérdésre válaszoltál! Igen, amiről írsz, az tényleg gáz. Nem rájuk gondoltam. Persze, ilyen pasik is bőőőven vannak.

#11: Nem, a lánynak nem eleinte feleltem meg kötetlen szexre, hanem már eleve komolyabbat akart, csak ő hazudott erről. Szóval, az egész belemagyarázásod bukik.

A kérdés az, hogy az előítéleteid mit mondanak el rólad.

#12: Itt ismét nem értettem, hogy miben válasz ez a kérdésemre.

#13: Ez így teljesen korrekt. Én is így látom a helyzetet és pont ezért nem értem a kiborulást. A válaszolók egy része lazán máglyán égetne el...

#14: Szóval, próbáltál sértegetni, belemagyarázni a frusztrációid az én szövegembe és nem jött össze. Megkértelek, hogy másold már be, amit a számba adtál és nem jött össze. Erre újra megpróbáltál sértegetni.

Ezek után, szerinted mennyire releváns az, hogy te bármit is mondasz bárki érzelmi szintjéről?

Így a végére kicsit elszomorodtam. Olyan válaszok vannak felpontozva, amik nagyon betegek, nem válaszolnak a kérdésre és egyszerű beszólások. Nyugodtan lehet ítélkezni felettem és kiélni a frusztrációkat, de mennyire kell ehhez megkeseredett és csalódott életet élni? :/

2020. júl. 14. 03:20
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
14es: valamit félreértesz kiscsávó: engem annyira minimálisan sem érdekel a te személyed, hogy megeröltessem magam azzal, hogy sértegesselek, tehát a zsűrim sem vagy azért, hogy jellemezz engem, de ezt a stílust gyakorolhatod nyugodtan a családodban, akik erre neveltek téged, köszönd is meg nekik, hogy itt tartasz, ők biztos örülni fognak neked. Szép napot.
2020. júl. 14. 09:46
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, hogy NÁLAM miért alakult így. De szerintem nem vagyok vele egyedül. Elég sokáig sikertelen voltam a nőknél. Masszív önfejlesztésbe kezdtem, aminek az lett az eredménye, hogy sikeresebb lettem (0-hoz képest nem nagy teljesítmény), viszont két dolog egész végig frusztrált, ami a kor előrehaladtával egyre erősödött bennem.

1. Sok nő képes összejönni olyan szinten igénytelen emberekkel, akik mondjuk az alapvető higiéniai dolgoknak sem felelnek meg, vagy akkora tuskók, hogy maguktól hasadnak csak mert jobb génekkel születtek és vonzóbbak külsőre a női nem számára. Ez meglehetősen demotiváló tud lenni, mikor én rengeteget fejlődtem minden téren és a sikereim még az ilyen saját magukba 0-t beletévő emberekhez képest is elmaradnak. Mielőtt felszínesnek tűnnék, nem arra megyek, hogy numerákban versenyezzek ezekkel az emberekkel vagy bárkivel, csak fáj, amikor nekik elég 1-2 csipkelődős beszólás meg egy félmosoly és a csaj már odáig van értük, nekem meg maximum nagy kegyesen "ad egy esélyt".

2. Ahogy nő az egzisztenciám és haladok előre a korban, egyre több nő tart jó partinak a korábbi phaszkörhintához képest. Mindezt úgy, hogy nincs BMW-m, nem hivalkodom, egyszerűen csak normális vagyok. Én nagyon rosszul érzem magam emiatt. Biztos másképp éreznék, ha én is túl lennék már 50-100 nőn, mint az említett szépfiúk/rosszfiúk, de ennek a hiányzó élettapasztalatnak a hiánya folyamatos tüske lenne bennem.

Végül pedig, annyira hozzászoktam már az egyedülléthez, ahhoz, hogy az én házam az én váram, magamra mosok, főzök, takarítok, hogy igazi magányos farkassá váltam, annyira van szükségem párkapcsolatra az intimitást leszámítva, mint halnak biciklire.

Meg tudok élni, mivel se gyerekem, se kutyám, se macskám mindig oda mehetek, ahol több pénzt adnak kevesebb/kényelmesebb munkáért, digitális nomádként élhetem az életemet, ha akarom. Ahhoz, hogy ezt feladjam bárkiért is, nagyon oda kéne tenni érte magát az adott nőnek.

És jelenleg pont fordítva van, tőlem várnák el, hogy udvaroljak vagy lenyűgözzem őket. Akik nekem udvarolnak, ott mindig kibújik a szög a zsákból, hogy

- el van adósodva/nincs hol laknia

- ott hagyták gyerekkel

- annyira kapcsolatfüggő, hogy még semmi sem történt köztünk és már akkor számon kér, hogy hol voltam, mit csinálok, mivel töltöm az időt.

- unatkozik és lelki szemetesládát vagy ingyen bohócot keres magának.

Ha egyszer jönne egy nő, aki fülig szerelmes belém és legalább a szükséges emberi minimumot teljesíti (képes eltartani saját magát, nem hozza a múltbéli kapcsolatainak összes frusztrációját bele a kettőnk közös kapcsolatába), akkor lehet, hogy felülvizsgálnám a dolgot, de addig inkább lemondok az intimitásról, minthogy belemenjek egy számomra fojtogató kényszer-együttélésbe.

2020. júl. 15. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!