Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy friss kapcsolat kezdetén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy friss kapcsolat kezdetén érdemes megtudni, hogy a nő milyen volt matematikából?

Figyelt kérdés

A matematika a logikus, kritikus gondolkodás mérője. Aki megérti azt, az hülye nem lehet. Mármost, aki 2-esekkel, meg 3-asokkal vészelte át az iskolás eveit, az mennyire lehet értelmes?

Ha felnőttként nem tud megoldani egy másodfokú egyenletet (10. osztályos tananyag!) mennyire éri meg egy olyan nővel összejönni?

2020. júl. 6. 19:28
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
76%

Igen, ez fontos az olyan kis gyogyegereknek mint te!

Bár szerintem soha nem lesz csajod

2020. júl. 6. 19:33
 2/36 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem felesleges. Pl én általánosban 3-mas voltam, aztán az egyik szakiskolában dicséretes 5-ös, sokszor én mutattam meg a tanárnak hogy hogyan lehet sokkal rövidebben felírni egy egyenletet, rá 1 évre a másik szakiskolában pedig 2-es voltam. És nem, nem hülyültem meg, csak a tanár nem tudta normálisan leadni az anyagot. Szóval semmit se számít a jegy.
2020. júl. 6. 19:36
 3/36 anonim ***** válasza:
95%
Az a baj, hogy nem emlékszem a képletre ami kell a másodfokú egyenlet megoldásához, úgyhogy ezt én se tudnám megoldani, ha meg nem guglizom, pedig én ritka okos vagyok.
2020. júl. 6. 19:41
 4/36 A kérdező kommentje:
És a törtekre emlékeztek?
2020. júl. 6. 19:43
 5/36 anonim ***** válasza:
90%

"A matematika a logikus, kritikus gondolkodás mérője"

Ebben nagyot tévedsz. Lehet egy matematikában jártas ember is kritika mentes, ha másról témáról van szó.

2020. júl. 6. 19:44
 6/36 anonim ***** válasza:
#4: Az magától érthetődő.
2020. júl. 6. 19:44
 7/36 anonim ***** válasza:
79%
Én kb. mindig hármas voltam matematikából, mégis sokszor megdicsérnek, hogy okos vagyok, gyakran adok hasznos és logikus tanácsokat, az IQ teszteket 130 körül töltöm, de engem nem érdekelne olyan fószer, aki a jegyeimből indul ki.
2020. júl. 6. 19:45
 8/36 A kérdező kommentje:

Ha a MENSA próbteszjén is 130-ad IQ jött ki, akkor tényleg okos vagy.

2020. júl. 6. 19:47
 9/36 anonim ***** válasza:
81%
És te tudsz integrálni, deriválni? Csak mert nálam ez a belépő.
2020. júl. 6. 19:47
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy számítana. A matekból bukdácsoló ismerőseim nagy része teljesen életképes felnőtt lett. Sőt mondok durvábbat, BME-re jártam, olyanok lettek jól kereső mérnökök, akik 6-7 év alatt bukdácsolták végig. Sőt volt aki be se fejezte, programozó lett, később projektvezető.

Gondolok itt most mindkét nemre.

2020. júl. 6. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!