Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tényleg ennyire fontos sablon a magasságban az a 180 cm ? 34 éves vagyok jelenleg egyedül de próbálkozásaim során több alkalommal kosarat kaptam a 175cm es mélységem miatt .
Amúgy meg kérdező, nyár van, sportcipő a divat és 3 ból 2 nike cipő 3-5 cm-es sarokmagassággal készül, ez a divat. Innentől kezdve 178-180 centis magas férfi leszel
nézd meg, majdnem mind legalább 4-5 cm magas.
Érdekes, hogy mindenkinek megfelelő lennél... :D
Én 170 centi magas vagyok és csak 180 feletti sráccal szeretnék ismerkedni. Nagyon tetszenek a magas pasik és eddig mindig alacsony barátaim voltak, most pedig már úgy vagyok vele, hogy csak azért is kivárom. :) Nem rossz a 175 sem, de egy 190 centis pasinál, már a magasságától beindulok, az sem számít, ha rondább... :))
Szóval a lényeg, hogy igen, a magasság is számít.
Én magas vagyok, de a legjobb barátom 168 cm és 20-25 éves kora között 70 lánnyal szexelt kb. A legtöbb tőle alacsonyabb volt, de dugott pár magasabb csajjal is.
(Nem is gazdag, viszont előbb diplomát szerzett egy vidéki főiskolán, aztán tűzszerésznek ment a honvédséghez. Nagyon kigyúrt is, majdnem 80 kg és színizom. Ezen kívül tökös, magabiztos, jó dumás, stílusos.)
Szóval talán ha már alacsony vagy, legalább az élet többi dolgában nem kellene nyomorékoskodni és a többi dologban kellene elérni sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!