Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak, hogy többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy többször annyi csúnya férfi járna csúnya nővel, mint amennyi csúnya nő járna csúnya férfival?

Figyelt kérdés
2020. júl. 4. 15:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy ha a szép pasik ronda nőkkel járnak, akkor a szép nők kikkel?"

Azokat csak dugják, nem fogják felvállalni őket.

2020. júl. 4. 16:21
 22/24 anonim ***** válasza:
89%

Nem dugják. Azért mert egy pasi helyes és megkaphat bárkit, nem fog ronda nőket dugni. Titokban sem. Mert nincs rá szüksége. Én átlagos vagyok, de még sosem akart nagyon helyes pasi tőlem semmit. Csak dugásra sok pasinak kellettem volna, de még az én szintemen sem voltak, nemhogy jó pasik lettek volna. Ez egy mítosz, hogy a nőket minél jobban utáljátok. Nem kapjuk meg azt, akit csak akarunk, még szexre sem.

És az átlagos Pistikék ugyanolyan gerinctelen patkányok és csak lyukra mennek mint a menő Dezsők.

2020. júl. 4. 16:44
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a dolgot én egy nagy baromságnak gondoltam.. de aztán elkezdtem a közvetlen környezetemben ezt tapasztalni. Példának okáért van a csoportomban egy lány. Szegény nem rendelkezik korán sem szerencsés genetikával. Olyan arca és szeme van, mint egy mopsznak, mindig szomorúnak tűnik...Nagy a feje, zsíros a bőre, és úgy az egész arcberendezése nem a legszebb. A haja is mindig zsírosnak hat. Az alakja meg.... m1.

De még is olyan kijelentéseket tesz hogy "Inkább meghalok egyedül, mint hogy valami idétlen csunya férfival összejöjjek", "kimegyek külföldre mert itt a környéken nem tetszik senki" Meg probálkozott nála olyan pasi, aki fényévekkel job nála, de ügyet sem vetett rá... azt mondta nem tetszik neki... Van egy tanárunk aki nagyon béna, és minden csajnak löki a dumát, de persze mi nevetünk rajta, meg vissza-vissza szólunk, Ő arra sem méltatja hogy szóba álljon vele, vagy vissza vicceljen, nehogy azt higgye más, hogy neki köze van hozzá.... úgyhogy akad bőven ilyen...sajnos

2020. júl. 4. 16:47
 24/24 anonim ***** válasza:

Egy hatalmas félreértés az oka a definícióban. A férfiak sem járnának csúnya nőkkel, de a férfiaknak a nők többsége bejön, tehát akire egy férfi azt mondja, hogy csúnya az nagyon ritka.

Van, akinek ez a típus jön be, másnak meg az a típus.

Ellenben a nők nagyon válogatósak, ha CSAK a külsőt nézzük. Rengeteg férfi ott érti félre a dolgot, hogy egy idő után a nő meg akar állapodni (illetve van olyan nő, aki soha nem is megy bele alkalmi kapcsolatba), így többet számít az egzisztencia meg egyéb belső tulajdonságok.

2020. júl. 5. 05:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!