Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tényleg inkább vagyonokat költenének csakhogy szép nővel legyenek, minthogy beérjék egy csúnyácskával?
Vagy elmennek prostihoz.
Vagy sok pénz árán tartanak egy butácska, haszonhajhász csini fruskát.
Nem adjátok lejjebb az igényeiteket de a harmonikus, kölcsönös szereteten alapuló kapcsolat sem érdekel titeket egy kevésbé attraktív nővel?
Ennyire számít a külső?
Nem juthat mindenkinek gyönyörű és belsőleg is tökéletes nő, ezért inkább egyedül maradtok és arra fogjátok, hogy nem alkusztok meg?
Egy éjszaka egy szép nővel többet jelent egy csúnyácska nő szerelménél?
Kamu az egész sztori, nem vagy te nő, mert ilyen nem létezik, hogy egy nő ne kelljen senkinek. Kitaláltad az egészet, egy otthon ülő szánalmas troll kissrác vagy.
Te nem vagy nő, mert nincsen olyan csúnya nő, akit minimum egy férfi ne kívánna. Tömegével vannak olyan férfiak, akik állatokkal is csinálják, vagy otthon poreszra,annyira hiányzik nekik egy hús-vér nő, és teitt hülyéskedsz, hogy nem dug meg senki, pedig te komolyan próbálkozol? Ugyan már, kisfiam.
Ez egy vicc
Off topik, csak a "rusnyább" szóról egyből ez ugrott be :D
Nem érdekel mit hisztek rólam, ettől még igaz, amiket írtam.
Mindenkinek szép kell, ti is megmondtátok, legalább az ellenkezőjét ne kamuzzátok.
A 77. hozzászólást olvastad? 100%-on áll.
Nem értem, miért olyan nehéz egyeseknek elhinni, hogy van ronda nő. Tudtam, hogy nem néztek sokba minket, de hogy ennyibe semmibe vegyetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!