Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőre profilnak rakhato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőre profilnak rakhatok ki egész alakos képet ahol nem látszik az arcom?

Figyelt kérdés
Az alakom átlagos, a fejem viszont ronda. Így több esélyem lenne? :))

2020. júl. 2. 20:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Egy ronda arcot adott esetben egy életen át nézegetni kell. Mindig szem előtt van, nem lehet eltakarni. Szerinted ha randin látják meg, majd nem kukáznak? Dehogynem. Én is ronda arcú nő vagyok, tapasztalatból írom.
2020. júl. 2. 20:15
 12/18 A kérdező kommentje:

Sajnálom, lehet tényleg nem értettem teljesen. :=o

Ez esetben igaz, hogy a csúnya arcú nőknek nem éri meg társkeresőzni? Egyre inkább így látom. :(

2020. júl. 2. 20:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy elhízva akkor nem veszett ügy.
2020. júl. 2. 20:19
 14/18 anonim ***** válasza:
52%

Nem biztos, hogy veszett ügy. A férfiak sem egytől-egyig modellek. Nyilván nem Brad Pittet kell elhúzni, mert abból nem lesz találka. De átverni semmi esetre sem jó ötlet, mert akkor azt fogja gondolni az illető, hogy nem vagy őszinte. Az meg sokkal rosszabb, mint hogy miként néz ki az arcod.

Amúgy meg lehet rosszabbnak ítéled magad! Biztos van az arcodon olyan, ami igazán szép és lehet hangsúlyozni egy kis ízléses sminkkel. Nekem van egy barátnőm, aki nem túl szép, de nagyon aranyos. Amúgy meg a szemei igenis vonzzák a tekintetet és ő direkt azt hangsúlyozza. :)

2020. júl. 2. 21:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi abban a plane, hogy igy se fogsz randiig eljutni, csak maximum lesz match meg sehova nem vezeto chateles.

En szemely szerint mindenkit balra hajtok, aki nem tetszik, ugy ertem kulon tetszes hianyaban. Tehat a bizonytalan profilkepek is balra mennek. Ido- es energia megtakaritas.

Amugy alarcban akarsz randizni? Vagy szerinted egy no azt gondolja, ha mar itt vagyok, most mar muszaj?

Fenykep arccal, es aki teged akar megismerni, annak igy leszel jo.

2020. júl. 2. 21:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen képet kirakhatsz, napi 50 faszi fog írni, hogy szia dugunk?
2020. júl. 3. 12:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt soha nem értettem. Ha saját bevállásod szerint nem vagy elégedett valamelyik testrészeddel, akkor miért nem teszel ellene? Fodrász, kozmetikus ésatöbbi az arcod esetében. Ha a testeddel sem vagy elégedett, akkor normál, egészséges étkezés, napi többször, cukor elhagyása, liszt minimálon a szén-hidrátokkal egyetemben és mozgás beiktatása heti 4x, van fent egy csomó videó neten is. Teljesen dilettásként írom, nem akarok jobban elmélyedni benne, de nem egyszerűbb változtatni mint trükközgetni?
2020. júl. 3. 13:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha én nem látok képet az arcról , akkor beszélgetésnek mindig kérek.Akkor mit küldesz el ha kérnék képet?😂😂🤔🤔Sokkal gazabb ha talalkozonal derül ki ,hogy nem az vagy akinek gondolt az illető.En biztos sarkon fordulnek.
2020. júl. 3. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!