Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők adnának esélyt egy olyan munkanélküli férfinak, aki semmit nem csinál otthon csak elvan de fél millát keres egy hónapban, mert van több luxus ingatlanja, amit kiad?
Teljesen egyet értek a tízessel. Miért gond az, hogy nem kell megszakadni a bevételért és minden nap, mint egy robot bemenni a melóhelyre.
Ki lehet még sok mindennel tölteni az időt a melón kívül.
Annyira tudtam, hogy mik lesznek a válaszok mielőtt megnyitottam a kérdést...
Persze, a tétlenséget nem bírja... Lóf...t! Aki mozgékony az jet-skizik, meg túrázik meg hegyet mászik, nem a TV előtt tesped, de nem DOLGOZIK. Ha nem muszáj...
Valójában az irigység, ami az egész mögött van, meg a tipikus magyar "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás.
A nő lose-lose szituációban érezné magát, mert ha ő maga se dolgozik, akkor bármikor el lehetne őt hordani aranyásónak, élősködőnek meg kitartottnak és ettől retteg a legtöbb nő, hogy ezt megkapja.
Ha pedig húzza tovább az igát, akkor frusztrált lenne, hogy az örökségileg szerencsésebb párja nem szenved legalább ugyanannyira a munkától mint ő és akkor annyival is több lenne a bevétel.
Össze hát.
Ha van két lakásod akkor az egyikbe eléldegéltek, a másikat kiadjátok és ha minimálisan dolgoztok is megéltek.
Legalább nem kell azon gondolkodni hogy fizesse ki az ember a lakbért meg a számlákat.
#18 Én abszolút nem így látom. Nyilván van egy réteg akit se a tanulás se semmi nem fogott meg az életben és lusta volt megkeresni azt amit szeret, amiben jó. De akiben van minimális ambíció is az megtalálja azt a területet amit szeret csinálni. Kb 2-3 embert ismerek akik csak azért dolgoznak, hogy ne haljanak éhen. A többieknek nagyon is fontos a munkájuk és szeretik amit csinálnak. Én sem azért dolgozom, hogy legyen pénz, annál sokkal komolyabb céljaim vannak.
Én elfogadom, hogy van akit semmi nem érdekel és semmit nem akar elérni. Csak a normális, dolgozó nők nagyon nem ilyen palit keresnek mert nulla a közös pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!