Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette, hogy az utóbbi időkben a barátság extrákkal, szexkapcsolat és társai mennyire népszerűek lettek, népszerűbbek mint egy párkapcsolat?
"a férfiak nem akarnak egyszerűen elköteleződni, ennek mi az oka?"
Azon elgondolkodtál már, hogy a puncidon kívül mit tudsz beleadni egy párkapcsolatba?
És légyszi konkrétumokat írj, ne valami közhelygyűjteményt.
Egyébként halkan megsúgom: még mindig van elég sok férfi, aki szeretne párkapcsolatot, hiszen férfitöbblet van a fiatalabb korosztályban. Az egyetlen probléma, hogy ők nektek nem tetszenek.
Akik meg nektek tetszenek, azok sok más nőnek is tetszenek. Akinek ingyen házhoz megy a punci és a farkára ugrik, annak szerintetek mennyire hiányzik az elköteleződéssel járó nyűg?
Ezt hozta a szabadság. Régen összeboronálták a szülők meg az ismerősök a párokat már egészen fiatal korban aztán vagy boldogok voltak vagy nem, de összecsiszolódtak.
Most meg a Szex és New York az új vallás és nagyvárosok meg internet, minden nő a világ legjobb (nem is az ország, mert már a külföldiek is elérhetők) pasijai iránt epekednek.
A férfi pedig sokkal büszkébb élőlény annál, hogy másod meg harmadhegedűs legyen azért, mert Marcusnak, Hansnak, de még a személyi edződnek is csak néhány numerára kellettél.
#11: Szóval, ha férfiként vannak bizonyos igényeim, aminek a legtöbb nő nem felel meg, akkor biztos velem van a gond? Én kérek elnézést.
Amúgy kifejezetten nyugodt természetű vagyok és alapvetően vidám. Az életem valóban nem a világ legjobbja, de elégedett vagyok vele és dolgozok, hogy haladjak.
Kapcsolatra pedig alkalmas vagyok, még az exeim szerint is.
Bocs, hogy nem jövök össze az elém kerülő random első 10 vagy 100 nővel.
A legszomorúbb az egészbe, hogy ezzel a válogatással és magas mércével a nők annyira öngólt lőnek, hogy három réteget termelnek ki.
1. A jó pasik, akik mindig kapnak éppen annyi puncit, amennyi kielégíti őket, így sosem fognak elköteleződni, de még 40-50 körül is kellően sármosak lesznek, hogy valami pénzes nőhöz becuccolnak a medencés villába. Ha ezt nevezhetjük elköteleződésnek...
2. Az átlagos pasik egyre inkább tököt és méltóságot növesztenek és nem fognak loholni olyan szekér után, ami emberszámba nem veszi őket...
3. Külsőre való tekintet nélkül a világ legszebb nőit meg lehet kapni 1-1 órára bizonyos fix összegért. Ahol ez a mérleg oda billen, hogy kapcsolaton belül kevesebb (és kevésbé minőségi) szexet kap a férfi, mint amennyit a kapcsolatba anyagiakban beletesz (ha a nő számára ciki a mamahotel, akkor a kapcsolat akkor kapásból havi 150 ezerről indul, amikor még egy fagyira sem hívta meg a lányt, mert kényszerből, a nő miatt kell albérletben élnie vagy lakáshitelt fizetnie a banknak, a 150-ből meg minimum 7-8 prosti kijön...
#15: Mármint, tinderen a neked bejövő pasik többsége csak szexet akar, mert rengeteg csaj odáig van értük és nem tudnak semmi pluszt nyújtani.
Emberek... Ne keverjük már azt, hogy valaki igényei irreálisak és ha nem hever előtte minden férfi/nő, akkor a többség csak szexet akar... Nézzetek már körül. Rengeteg ember él normális kapcsolatban.
Dívik a mingli életforma!
(igen, mingli, nem szingli...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!