Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet a Tinderrel próbálkozni, ha nem vagyok valami járatos a pasizásban/párkapcsolatban? 21/l
A kozvetlen, nagyon kozeli kornyezetben is tobb par van mar, aki a tinderen ismerkedtek meg evekkel ezelott, ma pedig mar egyutt elnek annak ellenere is, hogy tavkapcsolat volt egytol egyig az összes.
En az osszes paromat a "valo eletben" ismertem meg, nem hittem a netes tarskeresesben, meg ugy ereztem, hogy nekem nem valo, de a jelenlegi paromat ott ismertem meg, szova en azt mondom, hogy jo otlet :D
Ellenben azzal a jelenseggel meg nem talalkoztam sem en sem a baratnoim, hogy a 10/10-es fuckboy teszi a szepet, majd az elso dugas utan ghostingol. En azt vettem eszre, hogy altalaban az elso 10-20 uzenetben kiderul, hogy ki mit keres, es ha nem egyeznek az igények akkor elkoszonunk egymastol.
Kedves 10-es, talán a férfiak nem a mindent kipakolós "nőkre" mennek rá, aztán meg sírnak, hogy minden nő a pénzre hajt, és senkinek sem kell egy érzelmes társ..
Felszínesség a köbön mindkét féltől😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!