Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek jó ötlet a Tinderr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet a Tinderrel próbálkozni, ha nem vagyok valami járatos a pasizásban/párkapcsolatban? 21/l

Figyelt kérdés
Alig párszor randiztam eddig életemben és egyszer voltam összesen kapcsolatban, de az se jött össze valami jól.
2020. jún. 29. 14:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha a kanos alfahímeket akarod megkapni egy menetre arra jó. Másra nem.
2020. jún. 29. 15:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A kozvetlen, nagyon kozeli kornyezetben is tobb par van mar, aki a tinderen ismerkedtek meg evekkel ezelott, ma pedig mar egyutt elnek annak ellenere is, hogy tavkapcsolat volt egytol egyig az összes.

En az osszes paromat a "valo eletben" ismertem meg, nem hittem a netes tarskeresesben, meg ugy ereztem, hogy nekem nem valo, de a jelenlegi paromat ott ismertem meg, szova en azt mondom, hogy jo otlet :D

Ellenben azzal a jelenseggel meg nem talalkoztam sem en sem a baratnoim, hogy a 10/10-es fuckboy teszi a szepet, majd az elso dugas utan ghostingol. En azt vettem eszre, hogy altalaban az elso 10-20 uzenetben kiderul, hogy ki mit keres, es ha nem egyeznek az igények akkor elkoszonunk egymastol.

2020. jún. 29. 15:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki lehet szűrni, hogy ki mit keres... Én szeretem a Tindert, egy csomó értelmes embert ismertem meg rajta! A való életben nem találkoztam volna velük sosem... Sokkal kevesebb ember közül tudsz választani a való életben, Tinderen nagyobb a merítés.
2020. jún. 29. 19:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 10-es, talán a férfiak nem a mindent kipakolós "nőkre" mennek rá, aztán meg sírnak, hogy minden nő a pénzre hajt, és senkinek sem kell egy érzelmes társ..

Felszínesség a köbön mindkét féltől😂

2020. jún. 30. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!