Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nálam idősebb férfiakhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálam idősebb férfiakhoz vonzódom, de ők nem vesznek komolyan?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és amióta az eszemet tudom a nálam idősebb (kb. 30-40 éves) férfiakhoz vonzódom. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért... a külső és belső tulajdonságok is vonzanak egyaránt. Most mondhatnék ilyeneket, hogy pl. biztosan az tetszik bennük, hogy ők már felnőtt férfiak és milyen erősek, magabiztosabbak stb., de nem csak az ilyen "nagyon férfias, nagyon macsó, nagyon sikeres" stb. típusok jönnek be, sőt. Talán tényleg a tapasztalat vagy az vonz, hogy ha nálam okosabbak, és emiatt felnézhetek rájuk vagy, hogy talán valamivel komolyabbak, picit "lassabban" élnek, mint a korosztályom. Nem tudom, nem tudnám ennél pontosabban meghatározni. Ugyanakkor én egyértelműen nem ott tartok mint ők, szóval kb. esélyem nincsen senkinél. Még tanulok, otthon élek a szüleimnél, nem dolgozom, nem volt még párkapcsolatom, külsőleg sem egy felnőtt nő benyomását keltem és igazából nem is érzem azt, hogy mondjuk érettebb lennék a koromnál. Rám ők nem nőként tekintenek, hanem kislányként és mikor azt hinném, hogy pl. azért néznek és mosolyognak, mert kedvelnek vagy tetszem nekik, akkor is kiderül, hogy max. mondtam/csináltam valami vicceset vagy cukit. Valamint nyilván vannak olyanok is, akiknek tetszik, ha egy fiatal lány érdeklődik feléjük, lehet mutogatni vagy mondjuk csak alkalmi kapcsolatot akarnak. Csakhogy nekem nem erre van szükségem, én egy normális párkapcsolatot szeretnék.
2020. jún. 25. 17:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
98%
Értem én, hogy vágysz egy komoly, normális, érett férfira. Csak sajnos igaza van szerintem a hatosnak. Aki harminc, negyven évesen ennyire fiatal csajokat hajkurászik, annál azért vannak defektek. Tényleg jobban járnál, ha a saját szinteden keresgélnél. Természetesen ez nem leszólás akart lenni, nyilván te is lehetsz okos és szép. Viszont légy realistább is!
2020. jún. 25. 18:46
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is látom és részben ebből is adódik a problémám, hogy így nem tudom hogyan lesz a közeljövőben normális párkapcsolatom. Ugyanis nekem is az a tapasztalatom, hogy többségében tényleg inkább azoknál jöhetek szóba, akiknek ilyen-olyan okokból kifolyólag esélyük sincsen érettebb nőknél és akkor úgy vannak vele, hogy egy fiatal lányt tuti könnyebb becserkészni vagy villogni akarnak vele, hogy fiatalabb barátnőjük van (vagy ugye, csak alkalmi kapcsolatot akarnak). A környezetemben van pozitív példa is hasonló korkülönbséggel, szóval nem gondolom lehetetlennek, de tény, hogy nehéz és nekem eddig nem volt szerencsém. Nálam egyértelműen csak a "normális" emberek jöhetnének szóba, komoly kapcsolatra és valóban ritka az ilyen férfi, aki ebben a felállásban hasonlóképpen gondolkozik.
2020. jún. 25. 20:04
 13/21 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem ennek a hátterében nincsen semmilyen családi probléma, komplexus vagy nevelésbéli hiányosság, hiba stb. Teljesen normális családom van, akik úgy gondolom megfelelően neveltek engem és mindig is jó volt a kapcsolatunk. Szerintem itt semmi ilyesmiről nincsen szó, szimplán így alakult.
2020. jún. 25. 20:06
 14/21 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy a családban nincsenek korombeliek és ezért többségében felnőtt társaságban voltam (a testvérem is 15 évvel idősebb, az unokatestvéreim is még ennél is idősebbek nálam). Persze, suliban stb. a saját korosztályom vett körül, de azért lehetséges, hogy ennél meghatározóbb volt az otthoni környezet.
2020. jún. 25. 20:10
 15/21 VincentLaw ***** válasza:
9%

Én is fiatalabb barátnőt keresek, de nem érzem azt, hogy most ezért én kilógnék a sorból, szimplán a 30 feletti nők annyira nem vonzzanak engem. De pl vannak tök jófej 40 es ismerőseim nőkben, akiknek meg a személyisége nagyon is bejön, meg velük jobban el lehet beszélgetni.

32F

2020. jún. 25. 20:24
 16/21 anonim ***** válasza:

Én 30 évesen már családot szeretnék (2-4 gyereket), jó is lenne a 21 éves korosztály, de az ilyen korú lányok még bulizni szeretnének, világot látni, és min. 27 évesen az első gyereket, amire én nem várok 6 évet...

Kicsit abszurd a dolog - 20 évesen nem kezdhetem el, mert nem volt anyagi háttér... most 30 évesen meg már kevés a megfelelő lány...

2020. jún. 25. 20:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az 5-ös rátapintott a lényegre, és ezt a saját tapasztalatommal is alá tudom támasztani. Jövőre leszek 30, most már el tudnám képzelni ugyanilyen korúval vagy nem sokkal idősebbel, mert "beértek". De amikor 19-20 évesen azt láttam, hogy a buli, a h*lyére isszuk-drogozzuk magunkat vagy épp a gamerkedés megy, meg hogy az a meghatározó tényező, hogy ki milyen zenét szeret és filmeket/sorozatokat néz stb., azzal én sem tudtam mit kezdeni.
2020. jún. 25. 20:32
 18/21 A kérdező kommentje:
Én hasonlóképpen nem tudok mit kezdeni a saját korosztályommal. Mint mondtam én sem tartok előrébb, még tanulok, még nem dolgozom, még a szüleimmel élek stb. és nem is ezek a dolgok zavarnak a korombeliekben sem. Szimplán én nem tudok azzal azonosulni, hogy pl. bulizzak éjjel-nappal, a haverokkal járjuk a várost éjszakánként meg órákat dekkoljunk egymásnál a falat bámulva, akörül forogjon az élet, hogy most hányas lett a zh vagy küldözgessük egymásnak, hogy így hiányzol, úgy hiányzol stb. Ha most átgondolom, hogy a környezetemben milyen fiúk és lányok vesznek körül, akkor pedig kb. erről van szó. A kapcsolatuk is nagyjából annyi, hogy kitesznek x képet a különböző közösségi felületekre, együtt járnak bulizni, vesznek egymásnak ajándékot az alkalmakra, meg minden vackon veszekednek, féltékenykednek, megcsalják egymást stb. (nyilván biztosan vannak kivételek, de az én környezetemben nagyjából erről szól egy átlag huszonéves kapcsolata). A barátaimmal sem tudok sok mindent csinálni, mert a film/sorozat nézésen, pletykákon vagy a netezésen kívül semmi nem érdekli őket. Ha végigveszem a környezetemben lévő velem egyidős fiúkat, akkor ott is azt látom, hogy max. videójáték, anime, zenehallgatás, autó és esetleg valamilyen sport, de sokszor még a lányok/nők sem érdeklik őket vagy fel sem merül bennük a párkapcsolat gondolata.
2020. jún. 25. 20:39
 19/21 anonim ***** válasza:

18 éves korom körül edzőterembe kezdtem járni.

40-es pasi több is próbálkozott, habár ők tényleg főleg csak szexre, de 27-30 évesek között volt aki ténylegesen meg is akart ismerni, udvarolt, randizni hívott volna. Most egyidős vagyok veled és ez változatlan azóta is.

De amit a 6-os írt két "kategóriát" azokból tényleg majdnem! mindegyikükre ráhúzható az egyik.

Szerintem 22 éves lányként egyáltalán nincs olyan nehéz dolgod egy 30 éves férfit találni aki komolyan vesz.

2020. jún. 26. 02:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Én komolyan veszlek!
2020. jún. 26. 04:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!