Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek elképzelhető hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elképzelhető hogy a srác akivel randizom, meleg?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel társkeresőn ismerkedtünk meg. Jól érezzük magunkat egymással többször is szeretkeztünk már, de szeretnék továbblépni és úgy érzem ő is benne lenne viszont most eléggé elbizonytalanodtam.

Szóval éppen a mosdóban voltam nála, amikor a fel nyitott tetejű szennyesládában megláttam egy rózsaszín boxert és megijedtem. Tudtommal a melegek hordanak rózsaszínű ruhadarabokat, pláne alsóneműt. Biztosan az övé mert egyedül él.

Szerintetek hozzam neki szóba a dolgot, merjek rákérdezni? Kissé félek a választól, pedig ezt leszámítva egyébként teljesen férfias.

2020. jún. 24. 19:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a múltkor a fehér ruhák közé valahogy bekevertem egy piros kendőt mosáskor.Csodás rózsaszín alsói lettek a páromnak, nekem is..Ez van:D Ettől nem lettünk melegek, legalábbis remélem.Szeretem ezt az oldalt, minden nap újabb dolgokat tudok meg a világról:)
2020. jún. 24. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint, aki fülbevalót használ, az is meleg?
2020. jún. 25. 00:48
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Most jöttök a szöveggel, hogy véletlen összemostam vele, úgy volt becsomagolva, ok, ez így érthető!

De ha neten összeismerkedsz egy idegennel, akivel nincs közös ismerősötök, kvázi azt mondd amit akar már ne haragudjatok, ha furán nézek, ha pink alsóban, vagy bőrtangában flangál.

6-os voltam, nincs fogyatékosságom, egyszerűen nem ma estem le a falvédőről

2020. jún. 25. 15:49
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Ja és en sem azt mondtam, hogy tuti meleg, csak figyeljen oda.
2020. jún. 25. 15:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

13 "Most jöttök a szöveggel, hogy véletlen összemostam vele, úgy volt becsomagolva, ok, ez így érthető! De ha neten összeismerkedsz egy idegennel, akivel nincs közös ismerősötök, kvázi azt mondd amit akar már ne haragudjatok, ha furán nézek, ha pink alsóban, vagy bőrtangában flangál."

Nincs harag, csak te meg ne haragudj, hogy olyan emberrel, aki a szennyesládám miatt furán néz, meg azt hiszi, kamuzok, nemigen lenne folytatás. (9-es voltam)

Amúgy ki beszélt itt bőrtangáról?

2020. jún. 25. 17:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Amúgy szúrd már ki, amikor tíz ilyen "kínai módra" össze van gyúrva kétöklömnyi csomagba, hogy pontosan melyik milyen színű. Főleg, ha annyira se érdekel, mint kiskutyát a jólneveltség.

[link]

2020. jún. 25. 17:46
 17/18 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk elég sokatmondó, hogy lefeküdt veled, mint lánnyal és komolyabbat is akar, ezek a dolgok jellemzőek a melegekre.
2020. jún. 25. 18:10
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
Társkeresőn ismerkedsz? Jó szar nő lehetsz. Örülj hogy egy ilyen rsz boxeres jut...
2020. jún. 26. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!