Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elképzelhető hogy a srác akivel randizom, meleg?
Van egy srác akivel társkeresőn ismerkedtünk meg. Jól érezzük magunkat egymással többször is szeretkeztünk már, de szeretnék továbblépni és úgy érzem ő is benne lenne viszont most eléggé elbizonytalanodtam.
Szóval éppen a mosdóban voltam nála, amikor a fel nyitott tetejű szennyesládában megláttam egy rózsaszín boxert és megijedtem. Tudtommal a melegek hordanak rózsaszínű ruhadarabokat, pláne alsóneműt. Biztosan az övé mert egyedül él.
Szerintetek hozzam neki szóba a dolgot, merjek rákérdezni? Kissé félek a választól, pedig ezt leszámítva egyébként teljesen férfias.
Most jöttök a szöveggel, hogy véletlen összemostam vele, úgy volt becsomagolva, ok, ez így érthető!
De ha neten összeismerkedsz egy idegennel, akivel nincs közös ismerősötök, kvázi azt mondd amit akar már ne haragudjatok, ha furán nézek, ha pink alsóban, vagy bőrtangában flangál.
6-os voltam, nincs fogyatékosságom, egyszerűen nem ma estem le a falvédőről
13 "Most jöttök a szöveggel, hogy véletlen összemostam vele, úgy volt becsomagolva, ok, ez így érthető! De ha neten összeismerkedsz egy idegennel, akivel nincs közös ismerősötök, kvázi azt mondd amit akar már ne haragudjatok, ha furán nézek, ha pink alsóban, vagy bőrtangában flangál."
Nincs harag, csak te meg ne haragudj, hogy olyan emberrel, aki a szennyesládám miatt furán néz, meg azt hiszi, kamuzok, nemigen lenne folytatás. (9-es voltam)
Amúgy ki beszélt itt bőrtangáról?
Amúgy szúrd már ki, amikor tíz ilyen "kínai módra" össze van gyúrva kétöklömnyi csomagba, hogy pontosan melyik milyen színű. Főleg, ha annyira se érdekel, mint kiskutyát a jólneveltség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!