Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként ha kövér vagy : onnantól a vékony , sportos , normal alakú nőket el is lehet felejteni ?
Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 14:54
11/20 anonim válasza:
9. Itt nem egy kis felelegről van szó, hanem kövérről. Rajtam pl van 7 kiló, de messze vagyok a kövérről.
13/20 A kérdező kommentje:
180/86 a kérdező csak mondom..
De sokaknak ez már 150!/200
2020. jún. 16. 19:01
14/20 anonim válasza:
De akkor miért írsz félrevezető kérdést? A 86 kiló 180cm hét nem kövér egyáltalán.
15/20 anonim válasza:
*180 cm-hez. Bocsánat gyorsan írtam
16/20 anonim válasza:
Ez nem is kövér egyáltalán.
180cm-hez a 110-120kg-nél kezdődne a már csúnya kövér férfinél.
17/20 anonim válasza:
Mondjuk érdekes, mert én meg 173 centire vagyok 90 kiló, és mindenki undorítóan dagadtnak gondol. Vagy lehet, hogy nem gondol annak, mégis szűz vagyok még 27 évesen is.
18/20 anonim válasza:
180/86 az túlsúlyos,de akár kövér is lehet,ezt nem lehet megitélni így látatlanban.
19/20 anonim válasza:
Nekem meg a 180/120 feletti jön be régóta, nem kimondottan a kövér, hanem az arányosan testes kategória. :) Imádom amikor kicsinek érzem magam valaki mellett a 168cm-mel is.:)
20/20 anonim válasza:
,,Van ez a feeder feedee fétis, ahol azt élvezik, hogy zabáltatják meg hízlalják a másikat. De nem sok esélyt látok rá, hogy egy valamennyire magára adó, sportos lány pont ilyen fétisben 'szenvedne'."
Jaj, dehogynem! Futok,aerobikozok, szeretek sportolni ,nem vagyok kövér, és sajnos nagyon izgatnak a nagyon dagi pasik és igen ez a fétis is közel áll hozzám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!