Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22éves vagyok,és van egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22éves vagyok,és van egy srác aki nagyon tetszik. Tudni kell hogy még soha nem volt kapcsolatom,amit szégyenlek is kicsit,de már nagyon szeretnék. lehet ebből szerelem és komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

A sráccal csokoloztam először.egyik barátnöm tart házi bulit ott találkozunk.minden buliba velem van,átkarol ölelget,stb

Viszont buli után egyszerűen nem keres.miért csinálja ezt?lehet ebből szerelem és komoly kapcsolat?vagy ne is reménykedjek mert csak szórakozik velem?

2020. jún. 15. 21:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%

Nem kell, hogy kezdeményezz. Hiszen nem vagy egy kiégett harmincas nő.

Ne hagyd, hogy hozzád nyúljon ez a srác, és hidd el, hirtelen értékesebb leszel számára is. Aki értéktelen (minden srác hozzá fér), azt senki sem hívja el randizni. A könnyen kapható lányokat lerendezik egy koszos WC-ben valami buliban, aztán szétküldik az erről készült videót a haverok között. De csak ennyi, nincs happy ending meg lánykérés.

Ne buliba ismerkedj, ez aranyszabály.

2020. jún. 19. 23:56
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Nincs mit szégyellned azon, hogy nem volt kapcsolatod. Ez egy különleges dolog, ha még nem voltál senkivel. Meg kell tanulnod értékelni magadat, különben ki leszel használva csúnyán. Az előttem írónak nagyon igaza van. Amúgy a férjem mindig azt mondta anno, hogy minden férfi csak azt akarja a nőktől, mégis mindnek az a vágya, hogy olyan legyen a felesége, aki nem volt mással.
2020. jún. 20. 07:12
 13/16 A kérdező kommentje:
Azt valóban elfelejtettem írni,hogy a csók egyszeri alkalom volt.Nem engedtem neki máskor.Nem vagyok az a mai típusú lány akit a wc-ben lerendeznek és szétküldik a haveroknak.Sőt,nagyon nem vagyok.
2020. jún. 20. 14:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem hivod el te randizni? Nincs abba semmi szokatlan.

A kommunikacio fontos. Hiaba probalod megfejteni a dolgot ha nem beszeled ezt meg vele.

2020. jún. 27. 16:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nem ismerem a fiút, ezért csak feltételezem, hogy nem azért nem mer komolyabban közeledni feléd, mert bátortalan, nem tudja hogyan kezdje el?
2020. jún. 27. 21:14
 16/16 anonim ***** válasza:
31%
Legalább beszélgess a sráccal a következő buliban, hogy miért nincs csaja. És valahogy utalj rá, hogy lehetnél a következő csaja. Ha ügyesen forgatott a szót, leesik neki, hogy csak el kell hívnia moziba és utána már dughatna is téged jó darabig.
2020. jún. 28. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!