Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utóbbi időben miért szaporodtak meg ennyire a 35-40 éves férfiak fiatalságáról szóló kérdések, amelyek alatt aztán a válaszokban megpróbálják úgy beállítani, mintha már valami öregemberekről, "papikról" lenne szó?
10: Ez nyilvánvalóan ugyanaz a színvonal, csak a másik oldalról. Engem is komolyan érdekel, hogy miért jó ahelyett, hogy megpróbálnak vonzónak tűnni a korban (és egyéb téren is) leginkább hozzájuk illőknek, inkább megpróbálják degradálni, lerombolni a másik nem önbizalmát, hátha akkor rájuk fanyalodik.:)
11: Sajnos egyik sem talált. Nem azt akarom bizonyítani, hogy a 40-es pasik milyen jók, ezt tegyék meg ők ha tudják. A kérdést azért írtam ki, hogy rávilágítsak arra, mennyire kontraproduktív ez a fajta hozzáállás. 30-as, 40-es nő vagy? Ha tényleg úgy érzed, hogy több vagy, mint a "20 éves csitrik", akkor bizonyítsd be. Ha ez sikerül, akkor minden értelmes korodbeli férfi téged fog választani helyettük. De az, ha a fiatal lányokat és a középkorú férfiakat okolod a saját sikertelenségedért, nem vezet sehova.
Miért írna ki nő ilyen kérdést? Minek? A pasik ilyen degeneráltak itt (mármint egyes pasik) ők szokták magukat nőnek kiadni társkeresőn aztán itt hisztikéznek, hogy mennyi pasija lehetne, ha nő lenne. Ilyen szánalom viselkedés intelligens embertől messze van. Viszont akad itt egy pasi, akinek az a vesszőparipája, hogy a nők öregszenek, a férfiak nem, ő ontja itt a hülyeségeit és élvezi,hogy a nők mindig írnak, hogy rácáfoljanak.
Én leírtam már őszintén, hogy soha annyi pasi nem legyeskedett körülöttem, mint a harmincas éveim végén (a válásom után). Én ezt készséggel elhiszem egy férfinek is. Magabiztosabb lett, tudja mit akar stb. A különbség az hog én korban hozzám illő férfit keresek és sorban pöckölöm le a nálam 7-15 évvel fiatalabb fiúkákat, egy pasi meg simán bevállalná ezt a korosztályt lányban. Ha megkapja, vigye. De aki itt sír, szerintem nem kapja meg és ez a baja.
13: Köszönöm kérdésed, van párkapcsolatom. Ezzel a második kérdésedre is megkaptad a választ. Bár az eredeti kérdés megválaszolásához ez szükségtelen információ, de gondolom arra vagy kíváncsi, hogy akkor mégis miért érdekel a téma? A harmincas éveim közepén járok és a mostani kapcsolatom előtt jó ideig egyedül voltam. Már akkor is ezt a hozzáállást tapasztaltam, hogy rengetegen támadóan léptek fel úgy, hogy erre nem adtam okot. Ahogy látom, azóta ez csak romlott. 30 felett már eleve nehezített pálya a társkeresés, szűkül a szociális háló, az ismerősök közül is egyre többen lesznek párkapcsolatban. Férfiaknak és nőknek is kezdenek kialakulni rigolyái, megszokásai, a 20-25 évesekkel ellentétben már jobban ragaszkodunk a lakhelyünkhöz, munkahelyünkhöz, főleg ha sikeresek is vagyunk. Azt is megértem, hogy valahol frusztráló az, hogy a férfiak úgy általánosságban könnyebben találnak 5-10 évvel fiatalabb társat. De nem minden 30 feletti férfi akar 20 éves barátnőt, a 16 éves felvetések meg már a vicc kategóriába tartoznak. Viszont ti kényszerítitek rá a viselkedésetekkel a saját korosztályotokat arra, hogy mellőzzön benneteket. 35 felett már inkább csak a saját korosztályában vagy inkább az alatta levőkben választ egy olyan férfi társat, aki még családot szeretne. Ennek az okait gondolom nem kell részletezni? Ha pedig a saját korosztálya elutasító, akkor maradnak a fiatalabbak. Ha szeretnél macskát tartani, te melyiket választanád? A pár hónapos kiscicát, aki még könnyen nevelhető, szoktatható, vagy a 7-8 éves macskát, amelyik karmol, puffog és még te érezheted megtisztelve magad, hogy megtűr a saját otthonodban?
14: Na most akkor van egy ilyen pasi, aki miatt mindenkit támadni kell? Vannak trollok mindkét oldalon szép számmal, egyszerűen nem kell megadni nekik a figyelmet. Vagy csak odaírni simán, hogy szerinted trollkodás, hátha mások is elgondolkodnak rajta és előbb utóbb megunják. A többivel egyetértek.
15: 40 éves férfiaknak nem vén szipirtyó a 30 éves nő. Miért lenne az? Azért, mert itt páran ezt írták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!