Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy incel jogosan frusztrált,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy incel jogosan frusztrált, ha nem csúnya, jó természete van és intelligens, de mégis minden nő lerázza?

Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 17:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
26%
9/9-e “De ronda és jó természetű pasik százai is élnek kapcsolatban.” A francokat, ők kerülnek a barátzónába.
2020. jún. 13. 14:25
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Én mégis ismerek ilyen férfiakat párkapcsolatban.

A saját keserűségedet ne vetítsd ki mindenkire.

2020. jún. 13. 14:28
 13/18 anonim ***** válasza:
30%
12. Bocs de ezek tények.
2020. jún. 13. 15:08
 14/18 anonim ***** válasza:
73%

Amit én írtam, az is.

2020. jún. 13. 15:23
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#7 semmi nem fog változni. Nyitottam a világ fele, az összes rendezvényre elmentem amire csak a lehetőségem adott. 1 év alatt az az előtti 0 ról kb 100 rendezvényen voltam, rengeteg emberrel beszélgettem. Semmi nem változott!
2020. jún. 13. 17:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

#15 Ez is azt bizonyítja, hogy a nőknek semmi hitelességük nincsen ebben a témában, csak közhelyeket puffogtatnak és osztják az észt, mint például a hetes hozzászóló, és társai. Ez olyan, mintha egy tőzsdehiéna elmenne egy nyomortelepre, és azt mondogatná nekik, hogy "Emberek, csináljatok már valamit, ne keseregjetek itt, hiszen olyan szép az élet!" Az lenne a hiteles, ha egy incel nő írna ide, de ők meg olyan ritkák, mint a sárga varjú.

És igen, az ember jogosan frusztrált az elutasítások után, ez nem azt jelenti, hogy bárki is hibás ebben, de az ember jogosan háborodhat fel a balsorsa miatt. A Clay Morrow nevű hozzászólónak is igaza van.

És igen,

2020. jún. 14. 10:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Az alsó "és igen"-t már nem akartam ide írni.
2020. jún. 14. 10:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Jogos vagy nem jogos, ilyen szavakon felesleges lovagolni, hiszen jön a válasz, amit az első is írt, hogy nem jár alanyi jogon párkapcsolat.

Inkább fogalmazzunk úgy, hogy TELJESEN TERMÉSZETES BIOLÓGIAI REAKCIÓ.

Ugyanis az sem "jogos", hogy a csúnya, vérengző oroszlán megeszi a szegény kis cukimuki zebrát, mert lehetne akár vegán is, genetikai módosítással biztosan megoldható lenne, viszont

1. Jelenleg nem az. Ilyen a természete.

2. Attól, hogy negatívan érzünk iránta, még nem fog változtatni a tényen.

3. Ami megtörtént, megtörtént. Előre kellene LEGKÖZELEBB gondolkodni, hogy több ilyen ne legyen.

A jogon és jogosságon legtöbbször olyan, buborékban élő emberek szoktak vitatkozni, akik azt hiszik, hogy Átlag Józsihoz képest mennyire világlátottak, mert voltak 30 országban és látták a nyomort és a luxust is meg aktívan önkénteskednek 8 alapítványban, így testközelből tapasztalnak ezt meg azt.

2020. júl. 28. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!