Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A napomat mindig azonnal (2percen belül) megnezi, még sem ír egy hete. Ez miért jó neki?
Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 13:22
11/19 anonim válasza:
Letiltod/nem osztod meg vele a sz*rjaidat, nem fogja nézni. (Főleg, hogy így váltatok el.) És vége a kombinálásnak is. Bonyolult lenne, nem?
12/19 anonim válasza:
Én felrakom hamarosan az égboltra a második Napot. Azt megnézed kérdező?
13/19 anonim válasza:
Állj!
Ha én megnézem valaki napját, akkor ő arról értesítést kap?!
Ez komoly?
14/19 anonim válasza:
azt te honnan látod, hogy megnézi? Ha likeol, akkor oké, de amúgy nem lehet látni
15/19 anonim válasza:
nem kap értesítést, kizárt, csak ha likeolod.
16/19 anonim válasza:
13 Nem kap értesítést, csak ha reagálsz rá. De s story alján aki kitette annak ott név szerint listázza a fb hogy hányan és kik nézték meg.
Egyébként az semmit nem jelent. Én is "megnézem", de nem direkt, csak amit megnézek utána 2mp-en belül tovább ugrik egy másikra. Nem szándékosan rákattintok mindre. Remélem akikét véletlenül megnézem nem hiszik azt, hogy érdekelnek.
17/19 Savlekotő válasza:
Bonyolult,magatoknak csináljátok..
18/19 A kérdező kommentje:
Igen. Így van.
2020. jún. 12. 14:09
19/19 A kérdező kommentje:
10es ment privát
2020. jún. 12. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!