Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemes választani nőként? Inkább egyedül maradni ha nem talál olyan férfit a nő, aki megfelel az elvárásainak vagy megalkudni egy férfi mellett és úgy családot alapítani stb.?
10.-nek.
A szerető NEM EGYENLŐ a szexpartnerrel! A szerető sokkal több!
Ez azért nem ennyire fekete vagy fehér ám. Rengeteg ember házasodik szerelem nélkül, és mégis elvannak, akár egy életen át is egymás mellett.
Én százszor inkább ezt választanám családdal, mint az egyedulletet.
Rengeteg 40 feletti egyedül élő nőt ismerek.
Es azokkal a milliókkal mi van, akik életük során soha, egyszer sem élik át a szerelmet?
Ja, azok éljenek egyedül.. Illetve mégse.. 😂
Nem tudom, amikor en egyedul voltam akkor is kaphattam volna szexre minden ujjamra mast, tehat az elet ennel joval arnyaltabb mint A. Orokke egyedul, B. Nem a szamomra megfelelo ferfival.
Az elet es a lehetosegek folyamatosab valtoznak, ezt kihasznalni viszont akkor van eselyed, ha nem vagy egy megalkuvo kapcsolatban epp.
Kedves nők..elmagyaráznátok mit értetek megalkuvás alatt egy párkapcsolatban?
Alias ha valaki nem gazdag és híres filmszínésszel jön össze akkor már megalkuvó?
Ha én férfi létemre nem valami tip top mindenkinek el áll az agya csajjal jövök össze aki gyönyörű és rengeteg keres és hatalmas házban lakunk stb...hanem mondjuk egy kb átlagos emberrel akkor megalkuvó vagyok?
Kicsit kezdem úgy látni ,hogy mindenki az egekbe emeli a követelményeket...társkeresés néven...majd mire 1ember meg is ugorná a lécet már meghalt annyi idő telt el.
Megint túl naiv voltam az élethez, azt hittem szeretett kell egy normális kapcsolathoz.
#18 Számomra pl. a pénz és a népszerűség nem meghatározó. Utóbbi egyáltalán nem számít, előbbi is legfeljebb csak annyira, hogy egy normális szinten el tudja tartani magát(! nem engem), azaz pl. hónap végén se okozzon gondot, hogy enni kell...
Ezzel szemben a kölcsönös és erőteljes vonzalom megléte szükséges, hiánya pedig már megalkuvást jelent. Akkor is, ha egyébként kedves, rendes, normális a másik. Ugyanígy, ha nem illünk össze, nem megy a kommunikáció, eltér az életmódunk/stílusunk, értékrendünk stb., az is megalkuvás. Ha minden rendben, mégsem tudunk egymásba szerelmesek lenni, az is.
De mindenkinek más. Van olyan nő, akinek szempont az utazgatás, élménygyűjtés, társasági élet, neki pl. ezek hiánya is megalkuvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!